Kendte

Har Justin været Selena utro?

Af Stine Kærsgaard 13. november 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Åh nej. Vi kan næsten ikke tro, at Justin Bieber fortæller det her.

Justin Bieber har virkelig været ærlig i sine seneste interviews og har virkelig indrømmet og åbnet op omkring nogle ting, som vi slet ikke var klar over.

Udover at fortælle, at han har et meget kompliceret forhold til sin mor, og at han næsten altid føler sig deprimeret, har han nu også åbnet op omkring, hvad der var med til at ødelægge forholdet til ekskæresten Selena Gomez. Justin havde nemlig svært ved ikke at blive fristet, når han var på turné og så andre smukke piger.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Selena om Justin: Folk kan ikke skille os ad

I interviewet fortæller Justin, at det var svært at være kærester og stole på hinanden, når der konstant gik rygter om dem.

- Så er det som om, ærlighed og de der ting begynder at forvirre en. Du er på turné, og der er smukke kvinder på turnéen. Og så får du bare rodet dig ud i problemer.

What?! Det lyder næsten som om Justin erkender, at det var svært for ham kun at holde sig til Selena. Dog siger han samtidig, at forholdet til Selena var helt magisk, og at det var derfor, de havde så svært ved at give slip på hinanden.

- Der var ingenting som det. Jeg følte det, og jeg ville ikke give op. Når det var hårdt, så havde jeg det bare sådan, at jeg blev nødt til at holde ud. Så det var bare on-off igen og igen, fortæller Justin.

Læs også: Her er Selena Gomez' nye flirt

Wow, det lyder virkelig som om, at der har været store og svære følelser på spil mellem Selena og Justin. Og når vi hører de her ord fra popstjernen, giver Selenas sang ”The Heart Wants What it Wants” og Justins nye ”Sorry” rigtig meget mening i forhold til dem. Suk.

Se gamle billeder af selena og Justin, fra dengang de var sammen her ...

JustinBieberogSelenaGomez

Læs mere om

MestLæste