Der findes mange teorier om, at de fleste Disney-film er hemmeligt forbundet med hinanden, og nu har ”Frost”-instruktøren Chris Buck lige bekræftet en af dem.

Han har nemlig også instrueret ”Tarzan”, og som flere fans har spekuleret i, fortæller han nu, at Tarzans forældre også er mor og far til Elsa og Anna, selv om det i ”Frost” fremstilles som om, at forældrene dør på et skib.

Læs også: Gode nyheder til "Frost"-fans

- Selvfølgelig døde Anna og Elsas forældre ikke. De var på skibet lidt længere, end vi troede, fordi moren var gravid, og hun fødte en lille dreng. Så bliver skibet smadret og på en eller anden måde, blev de skyllet langt væk fra de skandinaviske have og endte i junglen, fortæller han til MTV, før han afslører den endelig Tarzan-forbindelse.

- De bygger et hus i et træ, bliver dræbt af en leopard, og deres lille dreng bliver opdraget af gorillaer. Så i mit lille hoved, er Tarzan lillebror til Anna og Elsa, siger han.

Sådan ser forældrene ud i "Frost" og "Tarzan". 

Læs også: "Frost"-sang stjålet

Han understreger dog også, at det ikke er en officiel udmelding fra Disney, men altså kun noget, han forestiller sig og har tænkt, da han instruerede filmene.

- Jeg synes, at folk skal tro på lige præcis det, de vil. Hvis du vil forbinde alle film, så gør det. Det er lige i Disneys ånd, slutter han.

Øh, what?! Er vi de eneste, der bliver nødt til at gense BEGGE film nu?

I galleriet kan du læse flere ting, du ikke vidste om Disney!

Det vidste du ikke om Disney