Kendte

Fire piger skal møde Taylor og Kristen

Af Line Sølvhøj Jensen 17. juni 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Her på vi.unge.dk har vi haft en stor konkurrence, hvor man kunne vinde at møde Taylor Lautner og Kristen Stewart. Fire piger har været heldige at vinde.

Selv om du ikke er en af de heldige vindere, der skal møde Taylor Lautner og Kristen Stewart, så kan du alligevel godt glæde dig. Her på viunge.dk kan du nemlig læse alt om mødet og se masser af billeder.

De fire heldige vindere hedder Stine, Jessica, Isabella og Ditte. Se her, hvad de glæder sig mest til, og hvad de har tænkt sig at spørge Kristen Stewart og Taylor Lautner om.

Hvad glæder du dig mest til på turen?

Jessica: - Det jeg glæder mig mest til på turen er at møde Taylor Lautner og Kristen Stewart og at få en masse nye venner, der også er fan af "Twilight". Og så selvfølgelig også at få en superfed oplevelse for livet.

Stine: - Jeg glæder mig allermest til at se Kristen Stewart og Taylor Lautner. Det har været en drøm for mig i så lang tid at stå over for dem og se dem i virkeligheden. Derfor er jeg så glad for, at det endelig er blevet muligt for mig!

Ditte: - Hvad glæder jeg mig IKKE til på turen, kan vi også sige! Ej, jeg glæder mig helt klart mest til at skulle se Taylor og Kristen. Det har bare været sådan en kæmpe drøm, og jeg har bare håbet på, at jeg skulle være en af de heldige vindere.

Isabella: - Jeg glæder mig mest til at se Kristen og Taylor.


Hvad vil du spørge Kristen og Taylor om?

Jessica: - Jeg er ikke helt sikker endnu, men måske hvordan det er at blive så berømt på så kort tid, hvad det bedste har været under optagelserne og om de kan have et privatliv.

Stine: - Jeg har rigtig mange ting, jeg gerne vil spørge dem om. For eksempel vil jeg helt vildt gerne vide, om Kristen og Robert er kærester, men det er et meget personligt spørgsmål, som jeg ikke ved, om Kristen vil svare på.

Ditte: - Det ved jeg slet ikke endnu, men måske noget med, hvordan deres hverdag er nu, hvor de er blevet så kendte, og om de har nydt at spille deres rolle og at være en del af "Twilight"-universet. Måske også, hvad de ville lave, hvis ikke de havde fået rollerne i "Twilight".

Isabella: - Jeg vil spørge dem om, hvad det bedste har været ved at være med i "Twilight"-filmene.


Hvad synes du om hele Twilight-universet?

Jessica: - Jeg synes, at "Twilight"-universet er fedt, blandt andet fordi den kærlighed, Bella har til Edward og Jacob er så stærk og samtidig svær at få. Jeg elsker at tage en "Twilight"-bog og leve mig ind i den og bare glemme verden omkring mig.

Stine: - Jeg synes, det er fantastisk og på en eller anden måde også realistisk. Bøgerne er skrevet så godt, at man kan identificere sig med Bella. Filmene er også bare vildt godt lavet ud fra bøgerne, og det gør det hele mere virkeligt, når man ser det på en skærm. Stephenie har virkelig beskrevet enhver piges drøm - nemlig at have en kæreste som Edward.

Ditte: - Det er fantastisk, simpelthen! Det er fedt at kunne samle så mange mennesker om én ting. Alle os "Twilight"-fans er ligesom en familie. Jeg bliver betaget af alt den opmærksomhed, der er på det. Det er skønt! "Twilight" har simpelthen hjulpet mig så meget.

Isabella: - Jeg syntes, det er rigtig godt. Det er lidt anderledes i forhold til andre film.

MegetMere