Kendte

Farvel til The Fireflies

Af Line Sølvhøj Jensen. Foto: DR 19. marts 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
De var så tæt på, men de nåede altså kun til semifinalen. Det blev nemlig The Fireflies, seerne valgte at stemme ud af aftenens ”X Factor”.

I aften skulle semifinalisterne i "X Factor" optræde med hver to sange. Den ene var et Gasolin-nummer, og det andet nummer havde seerne selv været med til at vælge på dr.dk.

Dommerne var rørte og imponeret over alle de seje "X Factor"-deltageres optræden, og i aften var det helt op til seerne, hvem der skulle ud - og dermed også, hvem der skulle videre til finalen den 27. marts.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og seerne valgte altså at stemme The Fireflies ud. Det var de tre country-piger og Jesper, der stod som de sidste på scenen, og seerne valgt altså at sende Jesper videre.

The Fireflies gjorde det ellers supergodt i aften, og flere af dommerne var da også enige om, at deres Jolene-nummer var et af de bedste, de havde optrådt med.

- Det er ærgerligt, men jeg synes, at vi har gjort det rigtig godt, svarede Henriette med tårer i øjnene, da Signe Muusmann spurgte, hvordan det var at ryge ud.

Til spørgsmålet om, hvad det største øjeblik havde været, svarede Mathilde, at det havde været at nå hertil, hvor de nåede i dag, og derved fik The Fireflies en fjerdeplads i årets "X Factor".

- Tusind tak for alting og til alle jer, som har troet på os, sagde Julia, inden The Fireflies gik på scenen for at synge for sidste gang i "X Factor".

MestLæste