Kendte

Faren til Mariah Yeaters baby står frem

Af Line Sølvhøj Jensen 29. november 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu lader det til, at anklagen om, at Justin Bieber er far til Mariah Yeaters baby, snart falder til jorden. I hvert fald påstår en fyr ved navn Robbie Powell, at han er faren til barnet.

Det er ikke første gang, vi hører om Robbie Powell. For nogle uger siden kom det nemlig frem, at Mariah Yeater havde bedt sin ekskæreste Robbie Powell om at slette de sms'er, hun havde sendt til ham, hvori der stod, at det faktisk er ham, der er faren til hendes baby, Tristyn.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Mariah Yeater tror ikke på fadderskabstesten.

Den 23-årige Robbie Powell har nu valgt at stå frem og fortælle verden, at det ikke er Justin Bieber, der er den rigtige far til barnet, men at han er den rigtige far. Han fortæller samtidig, at grunden til, at han har valgt at stå frem, er fordi, han er træt af, at Mariah Yeater bruger deres søn til at få opmærksomhed fra medierne.

Robbie Powell har udtalt, at han er villig til at tage en DNA-test for at bevise, at han er faren til barnet.

Læs også: Mariah Yeater svarer på nye anklager.

Måske er der en grund til, at Mariah Yeater har ønsket, at hendes søn skulle have en anden far end Robbie Powell. I weekenden blev Robbie Powell nemlig anholdt for blandt andet at besidde forskellige stoffer og for at have begået indbrud.

Justin Biebers advokat vil nu også anklage Robbie Powell for at udnytte sit barn for mediernes opmærksomhed.