Kendte

Fans forvekslede Kelly Osbourne med Lady Gaga

Af Marie Neustrup 14. juli 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kelly Osbourne blev nødt til at flygte fra et Dolce and Gabbana showroom i London, da en stor gruppe fans omringede, fordi de troede, at hun var Lady Gaga.

- Jeg var inde og prøve noget tøj hos Dolce and Gabbana, og de har nok de sødeste pressefolk, jeg nogensinde har mødt! Tusind tak! Vi ses på torsdag, twittede Kelly Osbourne.

Men det var vist også det mest positive ved oplevelsen.

- Jeg blev nødt til at forlade showroomet, fordi alle troede, at jeg var Lady Gaga. De omringede mig fuldstændigt. Jeg elsker Lady Gaga, men det her var bare for meget. Jeg har fået meget mere respekt for hende, twittede Kelly Osbourne om dét, der sikkert er en helt almindelig dag for Gaga.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Når fans er værst

Kelly Osbourne har haft en spændende uge i London indtil videre. I mandags stoppede hun to drenge, som var ved at stjæle en bil, og senere samme aften så hun to andre drenge, som var i gang med at prøve at vælte en bil.

- Jeg stoppede lige to drenge, som var i gang med at stjæle en bil - det eneste jeg sagde, var "oi", og så forsvandt de med det samme. Jeg vidste ikke, at jeg var så skræmmende, fortæller Kelly Osbourne og fortsætter:

- Hvad fanden er det, der sker i London? Jeg så lige to drenge, som var i gang med at skubbe en bil om på siden. Hvad laver politiet i aften, spurgte hun ironisk på twitter.

Læs også: Kelly Osbourne er model for Lourdes

Ville I forveksle Kelly Osbourne med Lady Gaga, hvis I så hende på gaden?

MestLæste