Kendte

Fanfiction - Blev kærester med Liam Payne

Af Redaktionen 21. januar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Charlotte og hendes veninde tager til England, og her får de mere end én stor overraskelse af hendes fætter. Læs Charlottes fanfiction her.

Fanfiction er opdigtede historier om stjernerne, som deres fans selv har skrevet. Som noget nyt bringer vi en ny fanfiction-historie hver uge her på viunge.dk. Denne uges fanfiction er skrevet af 15-årige Charlotte Christensen.

Tre hurtige til forfatteren:

Hvorfor er det fedt at skrive fanfiction?

liam payne one direction fanfiction kærester koncert england

Det er fedt på den måde, at man kan skive om sine store drømme, og så kan man komme til at tro på, at de kommer til at ske.

Hvorfor har du valgt at skrive om One Direction?
Fordi jeg er kæmpe fan af dem, de betyder så meget i min hverdag, og jeg elsker deres musik og deres personlighed.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvad inspirerede dig?
Jeg har læst meget fanfiction, og det inspirerede mig til at skrive en historie.
Eftersom jeg er en kæmpe directioner, var det oplagt at skrive en fanfiction om One Direction

Vil du også gerne have din fanfiction på viunge.dk? Så send en mail med din historie og dit navn og billede til benedikte@viunge.dk.

Blev kærester med Liam Payne

Det hele begyndte da min veninde Ida og jeg tog et fly fra Aalborg til England for at besøge min fætter.
Da vi ankom, stod han klar til at hente os og køre os hjem til ham, men på vej hjem sagde han pludselig:

- Kig lige i handskerummet.

Der lå to goldentickets til Ida og mig! Vi skreg højt inde i bilen - det var en drøm, der gik i opfyldelse! Tænk, samme aften skulle jeg møde One Direction sammen med min bedste veninde!

Da vi kom ud af bilen, sprang vi på min fætter og sagde mange gange tak, hvorefter vi løb ind på vores værelse for at gøre os klar til den store aften. Det eneste, der kørte igennem mit hoved var, at jeg skulle møde mine største idoler. Halvanden time efter var vi klar, og min fætter kørte os med det samme ind for at møde drengene.

Mødet med One Direction
Jeg troede nærmest, jeg skulle dø. Med Ida i hånden gik jeg ind, og der stod de. Jeg lænede mig op ad Ida og begyndte at græde. "Det må være en drøm," tænkte jeg. Men så kunne jeg mærke en hånd på min højre skulder. Det var Liam, der spurgte, om jeg var okay. Jeg svarede:

- Ja, selvfølgelig.

Inden jeg selv nåede det, tørrede Liam en tåre væk fra min kind. Så tog han min hånd, og vi gik hen til de andre. Pludselig rev Ida mig til side og sagde:

- Jeg kan godt mærke, du er forelsket i Liam!

- Nej, jeg er ej, svarede jeg rødmende.

Så opdagede jeg, at Harry og Louis stod bag ved mig og grinede.

- Det er okay, råbte de højt.

"Det sker bare ikke," tænkte jeg, og løb ud af lokalet. Jeg var så pinligt berørt, at jeg begyndte at tude.

Liam var løbet efter mig og fik mig hurtigt til at stoppe. Vi tog en snak, mens Niall og Zayn forklarede de andre, at jeg var ked af det, men at Liam talte med mig om det.

liam payne one direction fanfiction kærester koncert england

Da vi kom ind igen, tog Liam min hånd og fortalte mig, at jeg bare skulle slappe af. I det samme fik jeg øje på Ida og Zayn. De havde helt sikkert gang i noget. Det var, som om det slog gnister imellem dem.

Louis kom hen til mig og sagde: "Undskyld". Desværre havde drengene ikke mere tid, for de skulle ind og gøre sig klar til deres koncert. Derfor smuttede Ida og jeg ud foran scenen.

Efter koncerten
Under koncerten fik Liam og jeg øjenkontakt mange gange, og han sendte et luftkys til mig. Ida kiggede på mig og rystede på hovedet. Hele resten af koncerten tænkte jeg: "Bare Liam og jeg var sammen!"

Da koncerten var slut, skulle Ida og jeg hente vores ting backstage. Liam trak mig til side, og vi to talte i lang tid. På et tidspunkt kom Louis hen og prikkede til Liam og spurgte, om der skete noget mellem os. Jeg fik sommerfugle i maven! Vi begyndte begge at grine, men så kaldte Niall på Louis, og sagde, at han skulle lade de to turtelduer være.

Liam og jeg var ligeglade. Vi ville udnytte de sidste minutter, for min fætter havde ringet og sagt, at han var på vej for at hente Ida og mig.

Liam kiggede mig dybt i øjnene, og vores ansigter nærmede sig hinanden. Vi kyssede dybt, og de andre sagde: "Nuuurh".

I det samme kom min fætter ind.

- Jeg vidste det, sagde han og smilede.

Vi gik sammen mod udgangen. Liam fulgte med os og sagde, at han ville komme næste dag og hente os.

Hjemme i sengen lå Ida og jeg og talte hele natten - selvfølgelig om Liam og jeg. Det var mest Ida, der talte. Jeg opdagede nemlig, at Liam havde skrevet på twitter, at det var den bedste aften i hans liv.

liam payne one direction fanfiction kærester koncert england

MestLæste