Kendte

Få adgang til forsalget af One Directions koncertbilletter

Af Susie Pedersen 28. oktober 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kan du heller ikke vente til juni 2015, hvor One Direction kommer til Danmark igen? Se her, hvordan du får fingre i billetterne før alle andre.

Vi kunne slet ikke få armene ned over, at One Direction igen har meldt deres ankomst i det nye år. Den 16. juni 2015 indtager vores yndlingsdrenge nemlig CASA Arena i Horsens med deres "One The Road Again Tour", og vi glæder os helt vildt meget.

Læs også: One Direction kommer til Danmark igen - få styr på alle detaljerne!

Billetsalget starter den 1. november klokken 10 på www.billetlugen.dk, men du kan rent faktisk allerede få fingrene i billetter torsdag den 30. oktober klokken 10, hvor udvalgte Mit-fordelsprogrammer har et eksklusivt forsalg af billetter.

Sådan gør du:


Aller Media, som Vi Unge er en del af, har skaffet forsalg på billetterne til One Directions koncert. Derfor skal du få en af dine forældre - eller en over 18 år - til at melde sig ind i et af Allers fordelsprogrammer, så I kan få adgang til forsalget, hvor man maks kan købe to billetter.

I skal bare gå ind på www.mit.aller.dk og vælge et af følgende brands: KIG IND, Ude & Hjemme, Se & Hør, BILLED-BLADET, Q, Mad & Bolig eller FEMINA. Tilmeld inden onsdag aften den 29. oktober. Så vil din mor eller far nemlig få tilsendt et unikt link torsdag, hvor I kan få mulighed for at købe billetter, hvis I er hurtige.

OneDirectionifotoboks

MegetMere