Kendte

Eva Longoria har altid prøvet at gøre en forskel

Af Daniella Kjær 4. december 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Desperate Housewives-skuespilleren Eva Longoria får dårlig samvittighed, fordi hun tjener så mange penge, men hun føler sig også heldig, når hun kan hjælpe nogen i nød.

Eva Longoria deltager i meget frivilligt arbejde, og har sin egen velgørenhedsorganisation 'The Eva Longoria Foundation', som hjælper handicappede kvinder og børn primært fra Latinamerika. Men når hun hjælper mennesker i nød, føler hun sig næsten for heldig.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg har mødt handicappede børn, som bliver holdt udenfor samfundet og kvinder fra minoritetssamfund, der ikke har adgang til uddannelse. Jeg føler mig skyldig, fordi jeg får mange penge, for det jeg laver, og fordi jeg hver dag kan tage hjem til mit skønne hus, siger Eva i et interview med The Sunday Times Magazine.

Læs også: Lær Eva Longoria at kende

Men Eva Longoria bruger sin dårlige samvittighed som motivation til at hjælpe dem, der ikke har været lige så heldige som hende selv.

- Dårlig samvittighed er ikke en dårlig ting. Den gør mig opmærksom på at hjælpe andre.

Evas store passion for velgørenhedsarbejde stammer fra forholdet til hendes storesøster Elizabeth, som blev født med Downs syndrom.

- Da jeg var barn, var jeg ofte frivillig og prøvede at gøre en forskel - ikke kun for Elizabeth. Det er en del af den, jeg er.

Læs også: Longoria nyder at Desperate Housewives er slut

Ville I lave velgørenhedsarbejde, hvis I tjente mange penge?

MestLæste