Der er sikkert mange, der ville ønske, at de var Demi Lovato lige nu. I øjeblikket kommer hun nemlig tæt på boybandet One Direction, og der er især én af de søde drenge fra One Direction, som Demi Lovato kommer ekstra tæt på.

Læs også:
Liam og Niall fra One Direction blev overfaldet.

Der har gået rygter om, at Demi Lovato og Niall Horan skulle være kærester, men selv om de begge har udtalt, at de kun er venner, så tyder det på, at det er lidt mere end et venskab, de har gang i.

Læs også: Harry fra One Direction er besat.

Demi Lovato og Niall Horan er blevet set sammen, og Niall Horan har også indrømmet, at han chatter med Demi Lovato over Skype. For nylig gik parret et skridt videre, da Niall Horan fik lov at møde Demi Lovatos familie i den store forlystelsespark Santa Monica Pier, og efterfølgende skrev Demi Lovato på twitter, at det havde været en fantastisk dag.

Læs også
: Video - Når Liam og Niall keder sig.

Demi Lovato har heller ikke lagt skjul på, at hun synes, Niall Horan er ret sød.

- Jeg kunne kysse og kramme Niall. Jeg har et lille crush på ham. Jeg elsker Niall, han er såååå sød, udtalte hun for nylig i et interview.

Læs også
: Fan overraskede One Direction i omklædningsrum.

Niall Horan har også indrømmet, at han gerne vil date Demi Lovato. Da drengene i One Direction fik vist billeder af kendisser og blev spurgt, hvem de helst ville date, svarede Niall Horan "100 procent", da han så et billede af Demi Lovato.

Hvad synes I om Demi Lovato og Niall Horan som et par?

Vi Unge Facebook, Vi Unge

One Direction