Kendte

Ender Justin Bieber i fængsel?

Af Line Sølvhøj Jensen 24. oktober 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Et lovforslag lyder nu, at det skal give fem års fængsel at lægge coversange på internettet, som blandt andre Justin Bieber gjorde, inden han blev kendt.

Du har sikkert hørt mange coversange på internettet, og måske har du også selv lavet en coversang og lagt den på nettet for, at dine venner kunne høre det.

Justin Bieber er en af dem, som, inden han blev kendt, lavede covernumre, som han lagde på YouTube for, at hans familie kunne høre det. Og det var netop sådan, at Justin Bieber blev opdaget, og i dag er han en af verdens største sangere.

Læs også: Justin Bieber til fans: Det er ikke i orden.

Men hvis lovforslaget bliver godtaget, så skal Justin Bieber altså fem år i fængsel! En gruppe vil nemlig gøre det ulovligt at lægge covernumre af andre kunstneres musik på internettet, og straffen skal være fem år i fængsel!

Læs også: Hvad prøver Justin Bieber at sige?

En gruppe er gået imod lovforslaget, og de bruger Justin Bieber som eksempel. De har lavet en gruppe, der hedder "Free Bieber" i deres kamp mod forslaget, og de skriver blandt andet, at almindelige mennesker ikke skal gøres kriminelle bare fordi, de udtrykker sig selv på internettet.

JustinBieber&friends

Mega poster med søde Bieber
Bieber sammen med cool Usher og Jaden Smith
Bieber og Miranda Cosgrove
Bieber og søde Selena Gomez
Bieber fjoller med Katy Perry
Bieber, Beyoncé og hendes søde nevø Juelz
Bieber og Rihanna
Bieber og den professionelle snowboarder Shaun White
Bieber og manager Scooter Braun
Rihanna

MegetMere