Emma Watson er ikke kun en dygtig skuespiller og et stilikon i Hollywood, for hun har også vist, at hun er en kvinde med en masse holdninger, der ikke er bange for at deltage i samfundsdebatten og tale på vegne af piger og kvinder fra hele verden.

Læs også: Emma Watson: De truede med at vise nøgenbilleder af mig

Det gjorde hun igen for nylig, da hun var i New York for at holde tale for De Forenede Nationer. I sin glimrende tale satte hun fokus på kvinders sikkerhed på universiteterne og understregede, at det var en ret og ikke et privilegium, at kvinder skulle føle sig sikre på deres uddannelsesinstitution. Det var en stærk tale om en vigtig problemstilling, men der var stadig nogen, der ikke kunne lade være med at omtale Watsons tale på nedsættende vis.

Journalisten Rod Liddle fra The Sun skrev nemlig en smagløs notits, hvor han hånede Emma Watson. Liddle lægger ud med at nægte at bruge hendes rigtig navn:

 - Hermione Granger har holdt tale for De Forende Nationer. Nej, det er ikke en joke.

Læs også: Emma Watson skal spille Disney-prinsesse

Liddle fortsætter med at nedgøre Watson og sagens vigtighed:

 - I stedet for at tale of reglerne i quidditch eller hvordan man forvandler nogen til en frø, kedede hun alle lytterne ihjel med sit klynkende, venstreorienterede, politisk korrekte lort.

Heldigvis er det de færreste, der deler Liddles nedværdigende holdning, og Emma Watson kan i den grad være stolt af sin fantastiske tale.

Læs hele den grimme notits fra The Sun her:

Se, hvordan nogle af stjernerne tackler hate i galleriet:

Sådan tackler stjernerne hate