Kendte

Ellie stræber efter anerkendelse

Af Sara Wilkins Foto: Per Arnesen 28. oktober 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Iranskfødte Ellie Jokar på 29 år kæmper for at slå igennem som kvindelig rapper i en mandsdomineret branche. Hun har knoklet i døgndrift som telefonsælger for at finansiere sin første plade og musikvideo. Vi Unge har talt med Ellie fra ”Stjernedrømme”.

Er der grænser for, hvad du vil gøre for at blive stjerne?
Når himlens stjerner har grænser, har jeg også grænser for hvor vidt, jeg vil gå. Jeg vil aldrig sælge min krop, dvs. i videoer eller på billeder.

Er der noget, du fortryder i din kamp efter at blive berømt?
Jeg kæmper ikke for berømmelsen. Alle kan jo blive kendte, og vil gerne være kendte. Jeg stræber efter anerkendelse, og der er stor forskel på de to ting.
Der vil jo altid være noget, man fortryder, men JA jeg fortryder nok allermest, at jeg har stolet for meget på nogle mennesker, nogen gange burde jeg have fulgt min mavefornemmelse.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvad betyder berømmelse for dig?
Det betyder ikke så meget andet end, at det er superfedt, at der sidder nogle mennesker i Danmark og synes godt om min musik. Det er, hvad jeg er allermest taknemmelig for. Jeg ved virkelig ikke, hvad den betyder for mig. Det åbner nok nogle døre og længere er den ikke.

Hvad er dit råd til andre unge, som drømmer om at blive stjerner?
Drømme kan blive til virkelighed. Jeg lever efter to mottoer:
Skies The Limit
Når en dør lukkes åbner en anden, for alting sker for en grund

Hvor er du om ti år?
Om ti år er jeg stadigvæk i gang, men måske mere på den anden side. Jeg vil rigtig gerne hjælpe den næste generation. En ting er sikkert, jeg er sikker på, jeg er lykkelig, for jeg har selv valgt den vej.

Læs mere om