Vi er helt sikkert ikke de eneste, der har været ret bekymrede, siden Dylan O’Brien kom ud for en ulykke under optagelserne til ”The Maze Runner: The Death Cure”, så han måtte indlægges på hospitalet. Vi blev heldigvis roligere, da vi hørte, at han var ved godt mod på trods af sine kvæstelser, efter han ved et uheld blev kørt over af en bil på settet.

Men nu viser det sig, at ulykken faktisk var langt mere alvorlig, end vi havde forestillet os. Giancarlo Esposito, som spiller Jorge i filmen, har nemlig fortalt, at det var tæt på at gå rigtig galt, og at det så meget alvorligt ud for dem, der så ulykken ske.

Læs også: Det værste ved at date Dylan er ...

- Det var som om, hans tid var kommet. Jeg tror, at alle, der så ulykken ske, troede, at det var det … men han er en overlever. Det gode ved Dylan og det, der vil hjælpe ham tilbage hurtigst muligt, er hans fantastiske attitude, siger Giancarlo til E! News.

Han fortæller, at Dylan blev ’lappet sammen’ for et par uger siden, og at det går rigtig godt med at komme sig. Efter planen skulle han være tilbage på settet om cirka seks uger. Dejligt at høre!

Herunder kan du læse facts om Dylan!

Det vidste du ikke om Dylan O’Brien