Kendte

Drengene fra ”Pagten”: Sådan skal de scores

Af Oliver Kokholm Ungermann 18. december 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er fire år siden, at julekalenderen ”Pagten” blev sendt for første gang. I mellemtiden er de tre små drenge blevet teenagere – læs om deres gode venskab og om, hvordan du skal score dem!

Da Benjamin Engell (Malte i "Pagten"), Filip Søskov Davidovski (Emil) og Mathias Toftegård Andersen (Rune) startede på optagelserne til "Pagten", kendte de ikke hinanden. I dag er de blevet bedste venner, og deres venskab vokser stadig.

De er alle imellem 17 og 19 år, med Mathias som den yngste, men på trods af alderen har de allerede opnået meget. De bliver alle tre genkendt på gaden og bliver fulgt af det meste af Danmark hver aften i december. Men det er ikke alle, der kan skelne mellem rollerne og virkeligheden:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Der findes en del, der har fået nogle fordomme. Min rolle er meget hård, og jeg har da oplevet nogle gange at blive stoppet op i bussen og få fortalt, at jeg altså skal behandle Malte pænt, fortæller Mathias, der spiller mobberen Rune i "Pagten". Han beskrives af de andre to som målrettet, imødekommende og godhjertet.

Netop mobning er noget, der interesserer drengene meget. De håber, at Pagten kan skabe fokus på problemet, og de tager for tiden ud på skoler og snakker med børn og unge om, hvordan man skal tackle problemerne.

Læs også: 4 tips til at tackle mobning

Men drengene oplever også masser af positive ting ved at være et kendt ansigt:

- Jeg synes, det er sjovt. Det er jo bare Danmark og ikke USA, så vi kan sagtens gå i fred. Når folk stopper én op, er de super flinke og søde, så det er rigtig dejligt, fortæller Benjamin, der også kan mærke stigende interesse fra pigerne.

Filip føler sig også godt tilpas som et kendt ansigt:
- Jeg har det rigtig godt med at være et forbillede og en rollemodel. Jeg synes, det er vildt dejligt, at jeg kan gøre andre mennesker glade ved at svare dem på facebook, siger han. Supersød tanke!

Sådan skal vi scores

De er alle tre singler, så hvis I synes, de er lidt søde, er der stadig håb piger! Men de har nogle klare ønsker omkring deres drømmepige:

- Udstrålingen er det vigtigste. Den dybe samtale og smilet skal være der, fortæller Filip, der som den eneste af de tre ikke har planer om at gå videre med skuespillet.

- Hun skal have et sødt smil og et sødt blik. Så kan alt det andet være ligegyldigt, siger Filip.

Læs også: 7 stensikre scoretips

På spørgsmålet om, hvem der får mest opmærksomhed fra pigerne, falder svaret med det samme på Benjamin:

- Jeg bliver meget fascineret af piger, hvis man under en samtale virkelig kan høre, at hun tænker over, hvad hun gør i sin hverdag. Det, synes jeg, er rigtig charmerende, fortæller han om muligheden for at score ham. Og det er der mange piger, der gerne vil!

- Men hun skal være god at snakke med og være nede på jorden. Men samtidigt skal hun også kunne være lidt vild og turde springe i faldskærm eller hoppe i søen om vinteren, siger Benjamin og bakkes op af Mathias:

- Hun skal bare være helt sig selv og ikke lade sig påvirke af andre.

Så sødt! Hvad tænker I om det, drengene siger?

MestLæste