Selv om vi har set alle ”Harry Potter”-filmene flere gange, end vi kan tælle, var der åbenbart stadig noget, vi havde overset.

Læs også: Se "Harry Potter"-stjernerne før og nu

Det viser sig nemlig, at en af scenerne i den allersidste film langt fra er så tilfældig, som man umiddelbart skulle tro. Det har en meget opmærksom fan påpeget på Tumblr, skriver Buzzfeed.com.

I scenen fra det endelige opgør på Hogwarts løber Harry, Ron og Hermione først  rundt og kæmper med en stor trold, så kommer der edderkopper, inden de møder en varulv, og til sidst render  de ind i nogle dementorer. Tilfældigt? Nok ikke.

Læs også: J.K. Rowling fortryder parforhold i "Harry Potter"

Tumblr-brugeren har nemlig lagt mærke til, at det er præcis de væsener, som Harry, Ron og Hermione også kæmper med i de tre første film – i præcis den samme rækkefølge! Wow!

I den første film bliver en trold lukket ind på slottet, i den næste støder vennerne i flere omgange på edderkopperne i skoven, og i den tredje film møder de Remus som varulv, inden Harry må slås med dementorerne ved søen. Alt det har de altså tilsyneladende bundet sammen igen til allersidst, og det gør da den scene endnu sejere, end den var i forvejen.

Havde du lagt mærke til det? Se flere overraskende facts om "Harry Potter" i galleriet!

15 overraskende facts om ”Harry Potter”