Vi havde da hørt rygterne om, at Nina Dobrev ville forlade "The Vampire Diaries", men vi troede jo ikke på det! Men nu har Nina, som spiller Elena i serien, bekræftet, at det altså er rigtig nok, at hun ikke skal være med i serien længere.

Læs også: En anden stor rolle forlader også "TVD"

- Jeg har lige tilbragt den smukkeste weekend ved Lake Lanier i Georgia sammen med min "TVD"-familie - skuespillerne og crewet fra "The Vampire Diaries". Jeg vil gerne være den første til at fortælle jer, at det ikke kun var en fejring af ferie, det var en farvel-fest, skriver Nina til et billede på sin Instagram.

Efter seks sæsoner synes Nina nemlig, at Elenas historie er blevet fortalt.

Test dig selv: Er du ekspert i "The Vampire Diaries"?

- Jeg har altid ment, at Elenas historie skulle vare i seks sæsoner, og i løbet af de seks år, har jeg været på en rejse for livet. Jeg har været menneske, vampyr, dobbeltgænger, sindssyg udødelig, dobbeltgænger, som spiller menneske, menneske, som spiller dobbeltgænger. Jeg er blevet kidnappet, dræbt, genoplivet, tortureret, forbandet, besat, død og udød, og der er meget mere i vente før sæsonafslutningen til maj. Elena blev forelsket to gange i to unikke soulmates, og jeg har fået de bedste venner og en udvidet familie, som jeg vil elske for evigt, skriver Nina.

Læs også: "TVD"-skuespillere i sorg

Vi kommer til at savne Elena-rollen SÅ meget. Heldigvis fortsætter serien, selv om Nina Dobrev ikke længere skal være med i den.

Hvad synes I om Ninas valg?

10 ting du ikke vidste om ”The Vampire Diaries”