Flere medier har de sidste par uger været i hælene på Justin Bieber og Miley Cyrus for at finde beviser på, at stjernerne er mere end bare venner. Men de kommer til at lede længe, for der kommer aldrig til at ske noget mellem Miley Cyrus og Justin Bieber.

- Han er venner med Selena, og hun (Miley, red.) har kendt hende, siden hun var et barn, og hun ville aldrig bryde venindereglen ved at være sammen med Justin, fortæller en kilde til Hollywood Life.

Læs også: Har Liam Hemsworth været Miley Cyrus utro?

I weekenden blev Miley Cyrus og Justin Bieber set sammen på natklubben Beacher's Madhouse i Los Angeles, og ifølge TMZ lagde Bieber vildt meget an på Miley, men "We Can't Stop"-sangerinden skulle bare have moret sig over Justins scoringsforsøg.

- Folk siger en masse dumme ting om Miley, men hun er virkelig en sød pige med et godt hjerte, siger kilden.

Læs også: Miley Cyrus svarer igen på Bieber-rygter

TMZ mener samtidig, at Justin Bieber og Miley Cyrus forlod Beacher's Madhouse sammen og kørte hjem til Mileys hus, hvor Biebers leopardmalede bil skulle have holdt til næste morgen. Andre medier tror ikke på den historie, fordi der ikke er beviser.

- Forresten så er hun stadig sammen med Liam! Han bor med hende. Hun vil aldrig være sammen med Justin i sit hus, det ville være klamt, siger kilden til sidst.

Læs også: Justin Bieber på date i Disneyland?

Miley Cyrus ringede også til Hot 99.5FM efter byturen med Justin Bieber og bekræftede, at hun stadig er forlovet med Liam Hemsworth, så Miley og Justins forhold er nok kun venskabeligt.

Tror I, at Justin har prøvet at score Miley Cyrus? Hvad synes I om, at Miley holder sig fra Bieber for Selena Gomez' skyld? Og hvor er Liam Hemsworth egentlig?

Hvor er Liam Hemsworth?