SPOILER ALERT! Hvis du ikke vil vide, hvad der blandt andet kommer til at ske i sæson 6 af ”Teen Wolf”, skal du ikke læse videre.

Okay, vi må ærligt indrømme, at det her er en af de sørgeligste vlogs, vi længe har set. Det er ikke fordi, der er tårer eller andet i den stil, men det er tydeligt at se og høre, hvor påvirket ”Teen Wolf”-skuespilleren Arden Cho er, da hun skal fortælle, at hendes rolle, Kira, ikke vender tilbage i seriens sæson 6.

Tag testen: Hvem er din "Teen Wolf"-date?

- Jeg har elsket min oplevelse med ”Teen Wolf”. Jeg elsker alle i crewet, og det har været tre og et halvt fantastiske år. Det er gået så hurtigt. Men desværre ser det ud til, at vi er færdige med Kiras historie, og hun er ikke med i sæson 6, siger Arden i videoen.

I starten har hun meget svært ved at få det sagt, og hun indrømmer også, at det er virkelig hårdt for hende. Det må være så svært, når det ikke er et valg, man selv har truffet! Vi kommer virkelig til at savne Kira i serien, men heldigvis er der tidligere blevet snakket om måske at lave en spinoff-serie med Kira, og vi krydser virkelig fingre for, at det bliver til noget.

Læs også: PLL-hottie skal være med i "Teen Wolf"

Se Ardens sørgelige video herunder:

I galleriet kan du læse ting, du ikke vidste om "Teen Wolf"!

10 ting du ikke vidste om ”Teen Wolf”