Kendte

Demi Lovatos hemmelighed - Dropper drengene

Af Benedikte Brix 6. februar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sangerinden Demi Lovato har helt droppet det der med drenge. Læs hvorfor.

Forestil dig en verden helt uden drenge. Der vil selvfølgelig være masser af tøsesjov - men slet ingen lækre drenge at savle over! Ingen Justin Bieber og ingen One Direction!

Læs også: Alt du skal vide om Demi Lovato

Heldigvis findes der drenge i verden, men Demi Lovato har alligevel valgt helt at droppe dem.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sangerinden og X Factor-dommeren synes nemlig, at hun bliver gladere af at være fri for drenge. Hun fortæller, at det er hendes hemmelige trick til at blive lykkelig.

Demi Lovato afslører, at hun synes, de fleste piger er lidt for besatte af drenge:

Læs også: Demi Lovato er glad for Niall Horan

- Det er meget usundt, når piger dedikerer al deres tid til en fyr og glemmer deres venner og familie. Jeg har gjort det. Jeg ledte altid efter noget, der kunne distrahere mig, fordi jeg var bange for at være alene, siger Demi Lovato til magasinet Cosmo On Campus.

Nu har sangerinden taget noget tid ud af kalenderen og dedikeret den til sig selv. Hun fortæller, at hendes "mig-tid" har gjort en masse gode ting for hende.

- Jeg har brugt det sidste år på at fokusere på mig selv, og det har været fantastisk. Der er kommet mere ud af det sidste år end i hele min karriere indtil videre, og jeg tror helt sikkert, at det er, fordi jeg har taget mig af mig selv og ikke fokuseret på fyre.

Læs også: Niall Horan vil date Demi Lovato

- Nu er jeg et sted, hvor jeg endelig kan vise tillid og kærlighed og være et bedre menneske over for den fyr, jeg er i et forhold med, i stedet for at være en klistrende kæreste eller blive jaloux.

Hmm … Vi synes, en verden uden drenge lyder lidt kedelig. Måske kan vi prøve det, men stadig beholde Justin Bieber og One Direction og Robert Pattinson og …

Kunne du finde på at bruge Demi Lovatos trick for at fokusere mere på dig selv?

MestLæste