Vi ved alle, at det er sindssygt hårdt at miste et kæledyr, som man elsker overalt på jorden. Det er lige sket for Demi, som ikke længere har den lille hund Buddy ved sin side. Buddy har nemlig mistet livet.

Læs også: Demi: Derfor er Selena Gomez ikke min veninde

- Vores hjerter er fuldstændigt knuste over at skulle skrive det her, og Wilmer og jeg har det forfærdeligt med at skulle fortælle jer, at vi mistede vores lille engel Buddy sidste søndag. Han blev taget fra os alt for tidligt i en forfærdelig ulykke, og selv om jeg aldrig vil vide, hvorfor det skulle ske, så ved jeg, at Gud kun udsætter os for situationer, vi kan blive stærkere af, skriver Demi og kæresten Wilmer i en meddelelse.

Demi var virkelig tæt på sin lille hund, og hun beder om, at man respekterer, at hun har brug for at sørge og mindes lille Buddy. Hun fortæller også i meddelelsen, at Buddy på mange måder var meget mere end en hund.

Læs også: Demi: Jeg græder hele tiden

- Buddy var elsket af så mange mennesker, og selv om han var så lille, har han haft en kæmpe indflydelse på vores liv. Han var helt sikkert menneskelig på en måde, og vi føler os velsignede over at have haft ham i vores liv.

Foto: Instagram

Demi med hunden Buddy.

Hvor er det sørgeligt! RIP, lille Buddy. 

I galleriet kan du se flere stjerner med deres kæledyr.

De kendtes cute kæledyr