Der er ikke nogen, der skal udnytte Demi Lovatos lillesøster for at blive kendt! Det har Demi sat en ret tyk streg under, efter hun har skrevet flere kommentarer i meget skarpe vendinger til en pige, som, Demi mener, er en stalker.

Læs også: Demi bruger næsetamponer

Demi har flere gange fået taget billeder med pigen Sarah, men efter hun så billeder af sin lillesøster, Madison, der ”hang ud” med Sarah, fik Demi altså nok!

- DET ER MIN 14-ÅRIGE LILLESØSTER. Du er en 20-årig fame-IGLE. HUN ER IKKE DIN BABE, skrev Demi blandt andet på Sarahs Instagram og fortsatte:

- Til alle, der læser det her: Den her pige tænker ikke på andre end sig selv. Hun udnytter folk totalt, selv 14-årige, selv om hun selv er 20. 

Og Demi vil heller ikke nyde noget af, at Sarah kalder hende en veninde, for det er de bestemt ikke.

Test dig selv: Kunne du være BFF med Demi?

- Jeg er ikke din f***ing ’girl’. Hvis jeg var, ville du jo ikke spørge om billeder. Du LEVER AF AT STALKE FOLK. Vi er IKKE VENNER. Lad mig, og ikke mindst min familie, f***ing være, sluttede Demi.

Wow! Sarah har efterfølgende delt en besked, som, hun siger, at fra Demis storesøster Dallas, som undskylder for, at hun bliver svinet til. Hm … vi ved altså snart ikke, hvad vi skal tro på i den her sag. Hvad tænker I om det hele?

Se Demis forvandling herunder!

Demi Lovatos inspirerende forvandling