Det er ikke nogen hemmelighed, at One Direction-hottien Niall Horan har et godt øje til supersmukke Ellie Goulding - det afslørede han nemlig i et interview med GQ Magazine i sidste måned.

- Lad mig sige én ting: Ellie Goulding - wow. Hun ser vildt godt ud, svarede Niall Horan, da han blev spurgt, om han havde en sød pige i kikkerten.

Se videoen: Niall Horan ryster numse på scenen

Og noget tyder på, at 26-årige Ellie Goulding også synes godt om den 19-årige boybandfyr - de blev nemlig spottet sammen i weekenden under Kings of Leons koncert til V Festival i Chelmsford, England.

Flere koncertgæster så de to turtelduer sammen under koncerten, hvor de ifølge Mirror snakkede og grinte sammen. Da Kings of Leon spillede deres næstsidste nummer, lagde Niall armen rundt om Ellie og kyssede hende på munden - sødt!

Læs også: Niall Horan er blevet onkel

Inden rockbandet spillede deres sidste sang, sneg Niall Horan og Ellie Goulding sig backstage, hvor de spiste pandekager sammen og festede til klokken halv et om natten.

På twitter har de to stjerner også haft en lille flirt kørende på det sidste, så det kunne godt ligne, at Niall Horan endelig har fundet en kæreste?

Hvad synes I, er Niall Horan og Ellie Goulding, der allerede er blevet døbt som "Nellie", et sødt par?

- Psst! Tjek billederne fra V Festival herunder.

V Festival 2013