Det er efterhånden en del år siden, at den sidste ”Harry Potter”-film udkom, men i år er der for alvor kommet gang i J.K. Rowlings fantastiske univers igen.

Skuespillet ”Harry Potter and the Cursed Child” er i fuld gang i London, og i slutningen af juli udkommer manuskriptet, der handler om voksne Harry Potter og hans familie, på bogform.

Læs også: Ny "Harry Potter"-bog på vej!

Der kommer også mere magi i biograferne til november, når spin-off-filmen ”Fantastic Beasts and Where to Find Them” får premiere.

Men, men, men… får vi nogensinde Harry Potter at se i biografen igen? Hvis det står til Daniel Radcliffe, er der bestemt en chance for, at han er klar på at spille troldmanden igen.

- Det ville afhænge af manuskriptet. Og det ville være under vilde omstændigheder. Men det er jeg også sikker på, at Harrison Ford sagde om rollen som Han Solo (i ”Star Wars”-filmene, red.) og se, hvad der skete der!, fortæller han til The Radio Times.

Læs også: Se Daniel Radcliffes "Harry Potter"-audition

Vi krydser virkelig fingre for, at der venter os flere ”Harry Potter”-film i biografen, og det ville jo være fantastisk, hvis de gamle skuespillere tog deres roller igen.

I galleriet kan du se, hvilke stjerner der næsten fik en rolle i "Harry Potter":

Stjerner der næsten fik en rolle i "Harry Potter"