Kendte

Chris Brown: Undskyld, Rihanna!

Af Malene Fich Weischer 16. februar 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den 19-årige musiker bryder tavsheden efter overfaldet.

For en uge siden, søndag den 7. februar, var der grammyfest i Hollywood. Allerede om morgenen startede festlighederne, men på vej hjem fra et af formiddagens selskaber, kom Chris Brown og kæresten Rihanna op at skændes i bilen. Skænderiet endte med, at Chris Brown slog Rihanna i en sådan grad, at hun måtte aflyse sin optræden samme aften, og der har efterfølgende været snak om, at der skulle en plastik kirurg indover for at rette op på skaderne.

Rihanna har i ugens løb udsendt en pressemeddelelse, hvor hun takker for folks støtte og opbakning, men Chris Brown har været totalt tavs. I hvert fald indtil nu.

I en pressemeddelelse, som han sendte ud i går, skriver han:

- Ord kan ikke beskrive, hvor ked af det, jeg er, over det, som er sket. Jeg søger nu hjælp og rådgivning hos min præst, min mor og andre af mine kære, og jeg er fastsat på, at jeg med Guds hjælp vil blive et bedre menneske.

Chris Brown tilføjer, at han ikke kan udtale sig mere om, hvad der skete mellem ham og Rihanna, før sagen kommer for retten, men skriver samtidig, at mange af de spekulationer, der har været i omløb, ikke passer. Desuden skriver han:

- Jeg vil godt slå fast, at jeg på intet tidspunkt har udtalt mig om sagen, og at kommentarer og udtalelser på Facebook og andre steder IKKE kommer fra mig, selvom de er skrevet i mit navn. [faktaBox]

Fra Rihannas lejr lyder det her i weekenden, at "Rihanna har det ok", men hendes far, Ronald Fenty, tilføjer:

- Jeg håber virkelig, at Chris Brown har lært noget, og at han aldrig vil gøre dét, han gjorde mod Rihanna, mod en anden kvinde.

MegetMere