Kendte

Chris Brown kritiserer Rihanna

Af Laura Linnea Frederiksen. Foto: Getty 9. november 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Chris er bitter over, at ekskæresten taler ud.

Da Chris Brown overfaldt Rihanna og tævede løs på hende, havde han næppe tænkt over, hvor længe episoden ville forfølge ham. Nu er der revet op i det hele igen, fordi Rihanna har valgt at fortælle om rædselsnatten og overfaldet, og det er Chris alt andet end glad for. Faktisk synes han, at hun burde holde sin mund.

- Selv om jeg respekterer Rihannas ret til at fortælle om hændelserne 8. februar, står jeg fast på, at alle detaljer burde forblive et privat anliggende mellem os. Jeg sætter pris på hendes støtte og ønsker hende det bedste. Jeg er ekstremt ked af, hvad jeg har gjort, og jeg accepterer, at mine handlinger har en konsekvens. I øjeblikket tager jeg de første skridt til at lære mig selv at kende og lære af mine fejltrin. Jeg håber bare, at andre i samme situatin vil lære af vores oplevelser. Vold af nogen art er altid forkert. Resten lader jeg være op til gud, lyder det i en pressemeddelelse fra Chris Brown, som har vakt alt andet end sympati for ham i hjemlandet USA.

Det vækker nemlig harme, at sangeren langer ud efter Rihanna endnu engang i stedet for at bruge mere tid på at angre, hvad han har gjort.

Mens ekskæresten stadig er et hit, har overfaldet fået konsekvenser for Chris. Hvor han før solgte koncertbilletter som slik, har fans vendt ham ryggen, og hans kommende turné ser ud til at floppe fælt.[faktaBox]

MegetMere