Kendte

Caroline Flack taler ud om forhold til Harry Styles

Af Marie Søndergaard 13. oktober 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det var ikke små ting, Caroline kom ud for, da hun datede Harry Styles. Folk havde nemlig meget svært ved at acceptere aldersforskellen.

Som vært på ”Xtra Factor” i 2011 kom Caroline Flack rigtig tæt på ”X Factor”-deltagerne – deriblandt drengene fra One Direction. Faktisk kom hun så tæt på, at hun begyndte at date Harry Styles, selv om der var 15 år mellem dem. Og det resulterede i voldsomme tilråb på gaden fra folk, der ikke kunne acceptere forholdet.

Læs også: Se Harry Styles med glattet hår

- Det hele begyndte at gå galt, da der blev taget et billede af Harry, der forlod mit hus en morgen. Da det var ude, gik det amok. Folk sagde alt muligt. De råbte “pædofil” og “pervers” efter mig på gaden. Nogle One Direction-fans lavede en voodoo-dukke af mig med pile i min krop, fortæller Caroline i sin nye bog.

Hun fortryder dog slet ikke noget, for hun kunne bare ikke lade være med at falde for søde Harry.

Læs også: Harrys megapinlige flash

- Jeg vidste i forvejen, at han havde et crush på mig. Han lagde ikke skjul på det. Han sagde det i interviews og til sine venner. Jeg blev smigret, og jeg syntes, det var sjovt. Han var den her friske mand/dreng med et fængende smil, og han fik, hvad han ville, forklarer Caroline, som ikke følte sig hæmmet af aldersforskellen.

- Jeg har aldrig følt mig meget ældre end Harry. Jeg føler mig som om, jeg er 18 år, og sådan opfører jeg mig nok også det meste af tiden.

Hvad synes I om det, Caroline fortæller?

Se Harrys stiludvikling herunder!

HarryStylessejestiludvikling

MegetMere