Kendte

Britneys nedtur

Af Tóra Effersøe Mortensen 3. januar 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Britney Spears er løbet med overskrifterne i 2007. Og hun har dummet sig flest gange, det mener læserne her på siden. I en afstemning om hvem af

Britney Spears er løbet med overskrifterne i 2007. Og hun har dummet sig flest gange, det mener læserne her på siden. I en afstemning om hvem af tøserne Paris Hilton, Amy Winehouse og Britney Spears har dummet sig flest gange i det forgangne år, var Britney den store vinder (taber) med 76 % af stemmerne.

Man kan ikke andet end at konkludere, at 2007 var en lang nedtur for Britney Spears. Hun barberede hele sit hår af hos en billig Hollywood-frisør. Hun optrådte også som stripper og var meget kortvarigt til afvænning. Det var også i 2007, hun mistede forældremyndigheden over sine to børn. Og adskillige gange havde hun raserianfald mod pressen, men hendes had til paparazzifotograferne er måske i virkeligheden ikke så stort, som hun ellers har givet udtryk for.

For nylig så hun nemlig en "cute" paparazzifotograf, som hun åbenbart havde lyst til at lære bedre at kende, og som altid kan hun score dem, hun peger på. Så de to tog på en meget spontan date på et hotel i Beverly Hills. Hvad der skete ved kun de to. Men ifølge Adnan, som fotografen hedder, var det en vidunderlig nat.

Måske tegner 2008 lysere for den engang så smukke pop-prinsesse, hendes nye album "Blackout" er i hvert fald blevet godt modtaget.

Læs mere om

MegetMere