Sommeren er dejlig, men med varme og grillaftener følger der også hvepse og bier! Det fandt Blake Lively ud af på den værst tænkelige måde. Hun var nemlig i gang med et fotoshoot, da hun pludselig mærkede en vild smerte rundt omkring på kroppen.

Læs også: Blake Lively og Ryan Reynolds er blevet gift

- Begynder din numse pludselig at vokse på en meget smertefuld måde, bare fordi du fylder 27 år? For min gjorde ondt … og så pludselig også min nakke, ryg, ben og pande. Og mine hænder! De rystede. Det føltes som om, jeg blev ramt af en masse dartpile, skriver "Gossip Girl"-skuespilleren Blake Lively på sin hjemmeside Preserve.

Det viste sig ikke at være alderen, der trykkede, men en masse bier, der åbenbart havde besluttet sig for at angribe stakkels Blake, så hun svulmede helt op på grund af de smertefulde stik.

Læs også: Få Blake Livelys og Rihannas bedste hår-tips

- Jeg løb så hurtigt, jeg kunne, i en tilfældig retning, mens jeg viftede med armene og hænderne, som om jeg lige havde opdaget, at jeg havde dem. Der var også en forfærdelig lyd i mine ører, men jeg fandt senere ud af, at lyden kom fra min egen mund, skriver Blake.

Bi-angrebet skete dagen før, Blake fyldte 27 år, og heldigvis hjalp det lidt på hendes humør, da hun bagte en kæmpe fødselsdagskage, men hun kan stadig ikke komme sig over den voldsomme oplevelse.

- Jeg var rystet. Jeg var svulmet op. Jeg blev nødt til at holde pause, så jeg kunne komme mig og hævelsen forsvandt.


Stjerner med vilde dyr