Kendte

Babou: - Alle har ret til en familie!

Af Rikke Reffelt Foto: All Over 4. juli 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du også vild med den topsøde Babou, så lær ham meget bedre at kende her og deltag i konkurrencen om at møde ham!

Beskriv dig selv med 3 ord:
- Smilende, sjov og udadvendt.

Hvorfor har du valgt at støtte SOS Børnebyerne?
- Det har jeg valgt at gøre, fordi jeg mener, at alle mennesker har ret til en familie, en mor og en far, der tager sig af dem. Og da jeg hørte, hvor stort et stykke arbejde SOS-Børnebyerne gør for at det kan lade sig gøre, tænkte jeg, at hvis jeg bare kan gøre en lille forskel og bidrage med det, jeg nu kan, er det det hele værd.

Læs også: Babou og Sarah og venskaber.

Hvad betyder familie for dig?
- Familie betyder utrolig meget for mig. Det giver mig den tryghed og stabilitet, jeg har brug for, så jeg kan min hverdag til at hænge sammen. De støtter mig i alt, hvad jeg foretager mig. Uden dem ville jeg aldrig kunnet have klaret alt presset under "X-Factor". [faktaBox]


Hvordan har du oplevet det at være i en plejefamilie?
- Jeg havde meget svært ved det i starten, og det tog mig lang tid at vænne mig til det. Men den dag i dag ser jeg dem som mine biologiske forældre, selv om jeg jo har min mor, som også er der 100 % for mig. Jeg synes, det er fantastisk, at min plejefamilie hjalp, da min mor ikke kunne mere, og det har givet mig en langt bedre opvækst.

Hvad drømmer du om?
- Jeg drømmer om at gøre det, jeg gør nu, at synge. Men jeg drømmer også om at leve af det og blive en etableret musiker i Danmark og hvem ved, måske en dag i udlandet.

Vind et møde med Babou her!

MegetMere