Kendte

Austin Mahones romantiske overraskelse til Becky G

Af Susie Pedersen 19. juni 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Årh, vi ville smelte fuldstændig. Se her, hvad Austin overraskede Becky G med, og hvad han elsker mest ved hende.

Austin Mahone har fortalt, hvordan han og stjernekæresten Becky G holder gang i forholdet, som nogle gange er udfordret af, at de er på turneer i hver deres ende af verden. Til det har han afsløret, at de er gode til at gå på dates og hygge sig helt vildt, når de er sammen. Hans yndlingsdate var en, som han selv planlagde, uden Becky vidste noget:

Læs også: Se Austn og Becky G sammen i megasød musikvideo

- Hun vidste ikke, hvor hun skulle hen, og jeg kørte bare derudaf i to timer, fordi stedet var vildt langt væk. Hun var ved at blive vanvittig i bilen, fordi hun var så spændt på, hvor vi skulle hen. Vi holdte ind ved det her sted, som minder lidt om en zoo. Det er lidt svært at forklare, men man kan holde dyr og sådan noget. Vi legede med baby-tigere, bjørne og små aber, fortæller Austin til E online.

I interviewet fortæller han også, at det, han elsker allermest ved Becky, er, at de forstår hinanden vildt godt, fordi de laver det samme.

- Det, jeg elsker så højt ved Becky, er, at jeg føler, jeg kan relatere til hende. Det er cool at være sammen med en, som arbejder med det samme som en selv, så man kan snakke om det, når man er stresset og så videre, uddyber han.

Læs også: Austin Mahone har fået ny kendis-kæreste

Det lyder altså bare som om, at Austin og Becky har det bedste forhold! So cute!

Se billeder af Austin Mahones stiludvikling i galleriet herunder.

AustinMahonessejestiludvikling

Læs mere om

MegetMere