Kendte

Asian Sensation: Vi er originale!

Af Katrine Lund 15. oktober 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Frk. Lund har været en tur på Sankt Petri Hotel i København, hvor hun fik en snak med charmetroldene fra Asian Sensation om deres nye single Pigen jeg holder af, X Factor og selvfølgelig piger.

De tre drenge, Danushan, Daneshan og Kautham, er tre friske fyre, der holder humøret højt og kæmper for at lave god musik. De er rigtig gode venner og beskriver sig selv som "tre drenge med et hoved."

Asian Sensation har været igennem en stor udvikling siden "X Factor" med masser af øvelse og sangtimer, som har givet et godt resultat. "X Factor" har gjort dem modne og givet dem hår på brystet. Nu har drengene skrevet deres helt egen single "Pigen jeg holder af".

Har I kunne bruge "X Factor"-dommernes råd?
- Ja, vi har helt klart lyttet til, hvad de har sagt og brugt det. Vi har især lyttet til Thomas Blachmans råd om, at man skal øve meget, gå til den og at det er fedt at udskille sig og være sig selv. Det er vigtigt at være original!

Hvad håber I på at opnå med jeres nye single?
- At folk tager godt imod den, og at de kan lide den. Det har været hårdt arbejde, og vi har haft mange sangtimer for at nå hertil, men det har også været rigtig sjovt og en fest.


Asian Sensation og pigerne
Får I mange reaktioner fra pigerne?

- Ja, vi får mange tilbud fra pigerne alle tre, men lige nu har vi ikke rigtig tid til det der med kærester, så vi er alle tre singler.

Hvordan skal en pige være for at score jer? [faktaBox]
Danushan: "Hun skal være naturlig pæn, have en god personlighed og være ærlig. Hun skal bare være rigtig sød!"
Daneshan: "Hun skal være ærlig, sød, sjov og se godt ud. Hun skal have en god humor, og der skal være god kemi imellem os. Og så skal vi have nogenlunde samme højde."
Kautham: "Det er også vigtigt, at der ikke er en stor aldersforskel, og så skal hun have god humor og kunne tåle at blive drillet. Der skal være den der gnist, og når man laver elevatorblikket, skal man tænke wauw! Hun skal også være gavmild."

MegetMere