Kendte

Ariana Grande svarer tilbage på diva-rygter

Af Oliver Kokholm Ungermann 11. september 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Popstjernen Ariana Grande er blevet beskyldt for at være en diva og skabe sig, når hun arbejder, men nu svarer hun igen. Se her, hvad hun siger.

For nyligt kom der en historie ud i flere internationale medier om, at Ariana Grande skulle have stormet ud af et fotoshoot i vrede. Det fortalte en kilde fra studiet.

Læs også: Ariana Grande gør fan ked af det

- Hun var et kæmpe mareridt. Hun forlangte, at hun kun vil fotograferes fra venstre side, og hvis de brugte rødt lys på hende, ville hun slå sig selv ihjel. Hun ankommer en time for sent - uden undskyldning - og hun nægtede at gøre, hvad fotografen sagde. Hun opførte sig som en sindssyg person. Det ene øjeblik var hun vildt sød, og det andet stormede hun ud, sagde kilden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men det gider Ariana ikke finde sig i, og hun har derfor kommenteret på den anklage i radioprogrammet "The Edge 96.ONE".

Læs også: Ariana Grande er sur på sine fans

- Det var bare en fotograf eller sådan noget, der blev sur, fordi jeg gik ud for at skifte mit tøj i midten af fotoshootet, fordi jeg ikke kunne lide min top. Jeg var sådan: "Jeg kommer lige om lidt", og da jeg kom tilbage, var jeg: "Oh sh*t", fordi han sagde en masse åndssvage ting om mig, der slet ikke passede. Jeg tænkte bare: "Det er ikke rigtigt. Det er nonsens!", siger hun i programmet.

Senere har en journalist, der skulle interviewe hende ved samme fotoshoot, offentliggjort listen over, hvilke krav Ariana havde. Den indeholder blandt andet et forbud mod at snakke om hendes kærlighedsliv, Mariah Carey, "Sam & Cat", et samarbejde med Justin Bieber og hendes afdøde bedstefar. Det er dog helt normalt, at stjerner har sådan nogle lister, når de laver interviews, og journalisten er anonym, så vi kan ikke vide, om det overhovedet er rigtigt.

Læs også: Video: Ariana Grande og Big Sean flirter på scenen

Hvad tror du, der er op og ned i den her sag?

SeArianaGrandesvildeforvandling

MestLæste