Kendte

Anne P: Pas på din hud!

Af Sara Wilkins 14. oktober 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi Unge har fået fat i den tidligere danske model, smukke Anne P, som i øjeblikket er aktuel med en helt ny og spændende bog, der går bag kulisserne på modelbranchen og giver masser af gode tips og råd til spirende modeller.

1. Du har mange års erfaring inden for modelbranchen - hvilke skønhedsfejl begår modellerne oftest?
Når man er rigtig ny og oftest også ret ung, begår man nogen gange den fejl at tro, at fotoskydninger og catwalk handler om én selv. Det kunne ikke være længere fra sandheden, og derfor skal man gå til opgaven med professionalisme og være ydmyg på jobbet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2. Hvad var det bedste og det værste ved at være model?
Det bedste, for mit vedkommende, var at få lov til at rejse så meget, som jeg gjorde. Det synes jeg var vildt sjovt, og det er noget, jeg vil tage med mig resten af mit liv. Det værste kan, for nogen, jo faktisk være det samme. Hele tiden at være på farten, være lidt rodløs og være væk fra familien. Det kan også være svært at aflure diverse uskrevne regler i branchen, og derfor begår man fejl uintentionelt. Der kunne vores bog forhåbentlig hjælpe bare lidt....

3. Hvad er dit bedste makeup-tip?
Pas på din hud!!!! Det er noget du ALDRIG kommer til at fortryde. Og så ville jeg klart sige, at noget af det mest fantastiske unægtelig er mineral-foundation, hvis man da overhovedet har brug for at bruge sådan noget. Det er sundere for huden, bl.a. fordi den lader huden ånde, og fordi zinken i produktet hjælper med at berolige huden og heler.

4. Du er aktuel med bogen "Champagne, riskager & andre misforståelser" - hvorfor skal man købe bogen?
Man skal købe bogen, hvis man er en bekymret forælder, en modelspire eller en anden nysgerrig sjæl. Det er en sjov, underholdende og letlæselig bog.

5. Hvad er dit råd til unge piger, der selv drømmer om at blive modeller?
Hav noget realistisk sans og lidt selvkritik. Så kan du spare dig for afslag og andre kedelige oplevelser. MEN samtidig - gå efter det, du drømmer om, men følg vores guide i bogen og henvend dig kun til de professionelle bureauer, som er listet i bogen.

MestLæste