Vi elsker Jelena! Og det kom som et chok for de fleste, da det pludselig kom frem, at Justin Bieber og Selena Gomez var gået fra hinanden.

Angiveligt slog parret op, fordi Selena havde svært ved at stole på Justin. Kort inden bruddet havde han været inde at se "Løvernes Konge" på Broadway sammen med en model fra undertøjsmærket Victoria's Secret.

- Fordi de var så meget fra hinanden, blev det kompliceret. Hun havde nogle tillidsproblemer. Det er ikke nemt, men forholdet var nødt til at slutte, sagde en kilde til People.

Det triste breakup gik Justin Bieber så meget på, at han måske/måske ikke græd til en koncert, han holdt kort efter bruddet med Selena.

Hårde ord
Bagefter begyndte medierne at blive fyldt med hårde ord fra begge sider. Selenas venner håbede, at Justin ville holde sig væk fra Selena, fordi han havde fået hende til at græde så mange gange. Og Justin ville angiveligt også hellere date andre piger.

Derudover havde Selena og Justins breakup konsekvenser for Justins koncerter. I sangen "Beauty And A Beat", synger Nicki Minaj: "… but i gotta keep an eye out for Selena". Denne sætning måtte nu slettes fra nummeret, når det skulle spilles til koncerterne.
Justin Bieber, Selena Gomez, breakup, slået op, kærester, AMA 2013
Forgæves forsoning
I sidste uge forsøgte parret så at sætte sig sammen på en restaurant for at snakke ud om tingene og måske finde en løsning. Desværre endte samtalen hurtigt, og de forlod restauranten kun fem minutter efter, de var ankommet.

Bagefter tog Selena hjem, og Justin forsøgte at banke på og komme ind til hende. Selena ville dog ikke lukke op, hvilket gjorde ham ret sur. Daily Mail fangede det hele på billeder - se dem her.

Sammen igen?
Måske besluttede Justin sig for, at han ikke kunne leve uden Selena. I hvert gik der rygter om, at han skrev til hende konstant for at få hende til at tage ham tilbage.

Til American Music Awards i søndags måtte Justin have sin mor med som date i stedet for Selena, og han sad ved siden af Taylor Swift. Men efter prisuddelingen skete der noget. Og nu går der så rygter om, at Jelena er sammen igen.

Efter American Music Awards, blev Justin og Selena nemlig set sammen til det after party, der blev holdt efter prisuddelingen. Spændende!

Selena på hospitalet
I går måtte Selena en tur på hospitalet for at få kigget på sin hals, der er meget øm. Og gæt, hvem der var med hende - søde Justin. Både Selena og Justin blev spottet, da de gik ind i den samme bil. Vi håber, det betyder, at de er sammen igen!

Tidslinje - Justin Bieber og Selena Gomez