Kendte

All Time Low: Hvem gider være alvorlig?

Af Sisse Tvegaard Andersen 17. juni 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I onsdags besøgte drengene i All Time Low Danmark. Vi mødte dem til en snak om Twitter, fans og om ikke at tage sig selv seriøst.

Der bliver råbt og skreget i backstage-området på Lille Vega. Drengene i All time Low har netop fundet på spillet "Who's that bitch", der handler om at gætte en person kun ud fra deres dårlige egenskaber.

Og generelt har de det ret sjovt bag scenen, fortæller guitaristen Jack:
- Vi bliver nok lidt skøre af at sidde i et lille rum sammen hele dagen. Så finder vi på mærkelige ting at lave. Tidligere i dag sprang Alex for eksempel ud af et vindue. Vi kan også godt lide at gå på opdagelse i den by, vi nu er i og snakke med de lokale, men det har vi desværre ikke haft tid til i dag.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mange flere interviews her!

Hvad kan I bedst lide ved at give koncerter?
Jack: - Jeg elsker de sange, hvor man får sat gang i publikum ved at få dem til at klappe eller synge med. Og så kan jeg rigtig godt lide, når vi snakker om nogen i salen - for eksempel hvis der er nogen, der har et fedt skilt med.

Alex: - Vores koncerter er meget spontane. Vi prøver bare at komme ud med en masse energi og få skabt en fed "connection" med vores fans. Det handler bare om at have det sjovt sammen.

I gør mange fjollede ting, både til koncerterne og i jeres videoer. Er I ikke bange for, at folk ikke tager jer alvorligt?
Alex: - Altså, i det her band tager vi vores musik meget alvorligt, men vi tager ikke os selv særligt alvorligt. Så når vi for eksempel skal lave musikvideoer, som jo i forvejen er et lidt fjollet koncept, vil vi helst bare lave sjov med det hele. Hvis nogen synes, det er uprofessionelt, så er jeg ligeglad. Hvem gider være alvorlig?

Hvad gør I for at få så dedikerede fans?
Jack: - Internettet har hjulpet os meget.

Alex: - Vi er afhængige af Twitter! Jeg synes, Facebook er lidt creepy, fordi alle kan se, hvad du gør, men på Twitter kan du selv vælge, hvad du smider ud til folk. Det er en god måde at holde sig i kontakt med fans.

Hvad er det mærkeligste, en fan har gjort for at møde jer?
Jack: - En gang i Texas var der en pige, der sneg sig om bord på vores bus. Hun kom helt ned bagi og erklærede sin store kærlighed til Alex. Men ikke på en cute måde, snarere lidt uhyggelig.

Alex: - Jeg troede et kort øjeblik, hun ville æde mig.

Tjek drengenes seneste single ud her!

MestLæste