Musik

Ugens playliste: Morten Benjamin fra ”X Factor”

Af Anja Bruneskjold og Line Sølvhøj Jensen 19. marts 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I fredags røg Morten Benjamin ud af ”X Factor”. Men inden han forlod programmet, nåede vi lige at fange hans top 5 på hans iPod.

Har Morten Benjamin været din favorit i "X Factor", så er du måske også vild med den musik, som Morten Benjamin selv hører. Her kan du se top fem over, hvad Morten Benjamin hører lige nu.

1. Bon Iver: "Re:Stacks"
2. Thomas Dybdahl: "This Year"
3. Antony & The Johnsons: "My Lady Story"
4. Choir Of Young Believers: "Hollow Talk"
5. SBTRKT: "Hold On (feat. Sampha)"

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sveinur: Blachman siger meget lort.

Hvad er din plan nu, hvor du ikke længere er med I "X Factor"?
- Min plan er at udnytte de kontakter, som jeg har fået, og mine store forhåbninger er, at jeg kan komme til at lave en plade og komme ud og spille musik, som jeg brænder for. Og det må jeg så se, om kan lade sig gøre. Men det er svært at være musiker, så man skal ikke være blåøjet og tro, at jeg nu skal ud og spille med Lady Gaga - for det skal jeg aldrig nogensinde. Men intet er umuligt for den, der bærer viljen, så nu giver jeg det et forsøg.

Hvis du kommer til at udgive et album, hvordan vil det så lyde?
- Der vil ikke være en eneste sang uden et budskab og mening. Det lyder måske forholdsvis kedeligt, men det er meget vigtigt for mig. Omvendt så bilder jeg mig selv ind, at jeg har øre til at lave hits, så man vil komme til at høre alternativ, rigtig god musik med et budskab. Men hvis man vil købe en plade, hvor der er hjerte-smerte-rim, så bliver man dybt skuffet, for det synes jeg ikke, er helt godt nok.

Læs også: Ugens playliste: Line fra "X Factor".

Hør Morten Benjamin synge "Titanium" her:

MestLæste