Udfordring: Spot en stjerneløgn
Kendte

Udfordring: Spot en stjerneløgn

Af Louise Haack 13. juli 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kan du gætte, hvad der er rigtigt og forkert om de her stjerner i vores udfordring?

Vi har samlet en masse facts om vores yndlingsstjerner, men vi har blandet dem med nogle løgne. Kan du mon spotte, hvilke ting der er sande, og hvad der er løgn om de her stjerner i vores udfordring?

Prøv også denne: Udfordring: Kender du stjernernes rigtige navne?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Er det for eksempel rigtigt, at Dylan O’Brien ikke har noget mellemnavn, at Kylie Jenner har skrevet en bog sammen med sin søster, og at Brooklyn Beckham engang har haft bøjle på sine tænder? Og elsker Niall Horan at spille golf, er Ariana Grande veganer, og kan Demi Lovato virkelig spille både klaver og guitar?

Gæt med i vores udfordring, og få svarene lige her.

Prøv også denne: Udfordring Hvilken stjerne er ældst?

Udfordring: Kan du spotte løgnen?

Spotenstjerneløgn

Ariana Grande
Ariana GrandeFact 1: Ariana lever som veganer, hvilket vil sige, at hun ikke spiser kød og andre animalske produkter.Fact 2: Hun er 165 centimeter høj.Fact 3: Hendes yndlingsfag i skolen var naturvidenskab. Se, hvad der er løgn ved at klikke på pilen til højre.
Foto: All Over
Ariana Grande
Ariana GrandeLøgnen er: Hun er 165 centimeter høj.Ariana Grande er nemlig ikke særlig høj, så der skal trækkes hele ti centimeter fra, før man når hendes rigtige højde, der er 155 centimeter!
Foto: All Over
Brooklyn Beckham
Brooklyn BeckhamFact 1: Han har engang haft bøjle på sine tænder.Fact 2: Han er opkaldt efter bydelen Brooklyn i New York, fordi det var der, han blev undfanget.Fact 3: Han er ikke særlig god til fodbold. Se, hvad der er løgn ved at klikke på pilen til højre.
Foto: All Over
Brooklyn Beckham
Brooklyn BeckhamLøgnen er: Han er ikke særlig god til fodbold.Brooklyn Beckham er faktisk ret god til fodbold, og der er allerede mange store fodboldklubber, der har vist interesse for at få fingrene i ham. Men han burde jo også næsten være et naturtalent, når hans far er David Beckham!
Foto: All Over
Demi Lovato
Demi LovatoFact 1: Demi blev mobbet, da hun gik i skole, og det endte med, at hun bad sin mor om at blive hjemmeskolet.Fact 2: Hun kan både spille klaver og guitar.Fact 3: Demi hader heavy metal og lytter aldrig til det. Se, hvad der er løgn ved at klikke på pilen til højre.
Foto: All Over
Demi Lovato
Demi Lovato Løgnen er: Demi hader heavy metal og lytter aldrig til det.Det er faktisk nærmest modsat, for Demi kan nemlig godt lide heavy metal! Men hun har altså også en bred musiksmag, for hun er også vild med Justin Bieber.
Foto: All Over
Dylan O'Brien
Dylan O’BrienFact 1: Han er overhovedet ikke musikalsk og kan ikke spille på et eneste instrument. Fact 2: Dylan har engang haft en YouTube-kanal.Fact 3: Hans fulde navn er Dylan O’Brien. Han har ikke noget mellemnavn. Se, hvad der er løgn ved at klikke på pilen til højre.
Foto: All Over
Dylan O'Brien
Dylan O'BrienLøgnen er: Han er overhovedet ikke musikalsk og kan ikke spille på et eneste instrument.Dylan O’Brien kan faktisk spille på trommer og har engang spillet i et band, der hedder ”Slow Kids at Play”.
Foto: All Over
Kylie Jenner
Kylie JennerFact 1: Kylie Jenner er født den 15. april 1997 i Las Vegas.Fact 2: Hun var en del af cheerleader-holdet, da hun gik i skole.Fact 3: Hun har skrevet en bog sammen med sin søster Kendall Jenner. Se, hvad der er løgn ved at klikke på pilen til højre.
Foto: All Over
Kylie Jenner
Kylie JennerLøgnen er: Kylie Jenner er født den 15. april 1997 i Las Vegas.Kylie Jenner er nemlig født den 10. august i Los Angeles, og hendes forældre er Kris Jenner og Caitlyn Jenner (tidligere Bruce Jenner).
Foto: All Over
Niall Horan
Niall Horan Fact 1: Niall er vild med golf og spiller det også selv ret tit.Fact 2: Niall er det yngste medlem af One Direction.Fact 3: Hans fulde navn er Niall James Horan. Se, hvad der er løgn ved at klikke på pilen til højre.
Foto: All Over
Niall Horan
Niall HoranLøgnen er: Niall er det yngste medlem af One Direction.Faktisk er det Harry Styles, der er det yngste medlem af bandet! Men Niall er den anden yngste, og han er født den 13. september 1993.
Foto: All Over

MestLæste