Kendte

Tyra Banks i tal

Af Rikke Reffelt Foto: Getty 12. august 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad har 43, 11 og 178 at gøre med Miss Tyra Banks? Find ud af det lige her, hvor du kommer meget tættere på topmodellen!

0 Så mange fejl tillader supermodellen sig selv at lave!
- Jeg vil så gerne gøre alting helt fejlfrit, men jeg prøver at tillade mig selv, at det er okay at træde ved siden af engang i mellem, siger hun.

2 ½ Tyra drønede rundt med bøjle på i 2 1/2 år, da hun var lille, før hun fik sit tjekkede modelsmil.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

6 Så mange regler har modedivaen, når hun er på settet som model!
1. Aldrig helt nøgen
2. Ingen fugle
3. Ingen katte
4. Ingen fisk
5. Ingen cigaretter
6. Ingen alkohol

11 Som 11-årig var Tyra den tynde, høje, underlige pige, som blev mobbet på grund af hendes mærkelig udseende. Senere var der som bekendt ikke meget at drille med, da hun som 17-årig blev tilbudt en modelkontrakt hos Elite Model. Og siden har Tyra prydet de allerstørste modemagasiner og haft enorm succes verden over som supermodel.
- Jeg har altid eeeelsket at gå model til modeshow. Men at posere til fotoshoots har aldrig tændt mig lige så meget, det har mere bare været et job.

24 Tyra har altid mega travlt og arbejder stort set 24 timer i døgnet. Udover at være vært på »Top Model« har hun også sit eget talkshow, og mellem sine modelopgaver har hun da også fået tid til at producere film, være skuespiller, indspille musik og, og, og... Jo, hende Miss Banks har masser af talenter!

4 Lækre Tyra giver dig 4 skønhedstips lige her:
Vaseline!
- Hver nat inden jeg skal sove, putter jeg vaseline under mine øjne, på mine læber og mine albuer - jeg sværger til vaseline!
Øjenbryn!
- Velformede øjenbryn fuldender virkelig dit ansigt, så pas på med at overplukke dem, for det kan hurtigt se mærkeligt ud.
Vågn op!
- Ser du træt ud, så brug en hvid eller beige eyeliner, det åbner virkelig øjet op og får det til at se ud, som om du har fået din skønhedssøvn.
Fugt!
- Husk bodylotion, hver gang du har været i bad, så får du blød og lækker hud.

5 Det tog Tyra 5 år, før hun blev rigtig dygtig som model og lærte at posere helt perfekt, når hun blev fotograferet.

43 SÅ store fødder har Tyra-pigen, faktisk! Hendes megaudvalg i sko er altså alle i størrelse 43.

3 Tyra har 3 navne: Tyra Lynne Banks. Hendes fornavn er faktisk et gammelt dansk navn, som stammer fra vikingetiden. Sejt!

178 178 centimeter - så høj er supermodellen!

1000 Supersmukke Tyra har knust tusindvis af fyres hjerter! Hendes veninder fortæller, at hun har en tendens til at slå op med fyrene, før de slår op med hende. Selv siger Tyra:
- Jeg har aldrig haft den store drøm om at gå ned af kirkegulvet med den eneste ene - måske fordi mine forældre er skilt. Jeg ser et kæresteforhold som hårdt arbejde, der skal plejes - inderst inde drømmer jeg om at møde en helt almindelig og rolig fyr.
Mon ikke hun finder en søøød fyr, som hun har lyst til at beholde en dag?!

MestLæste