Kendte

Tweets som stjernerne fortryder

Af Oliver Kokholm Ungermann 21. juli 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ups! Det gik måske lige liiidt for stærkt, da stjernerne skrev de her tweets. De har i hvert fald fortrudt dem bagefter! Se dem her.

Det er nemt at komme til at dumme sig på de sociale medier, hvis temperamentet koger, og du har en smartphone, tablet eller computer ved hånden. Det kan flere af stjernerne skrive under på!

Læs også: Sådan får du dit idol til at følge dig på twitter

De har nemlig selv været liiiidt for hurtige et par gange, hvor de har været sure og trist, eller har skrevet noget de simpelthen bare fortryder bagefter. Men internettet glemmer aldrig, da der altid er nogen, der når at tage et screenshot af de tweets, stjernerne vil ønske, vi aldrig så.

Tag testen: Hvem er din kendte twitter-tvilling?

Se de tweets, stjernerne har fortrudt, i galleriet herunder.

Tweetssomstjernernefortryder

Øhm, Jaden prøver vist at være lidt filosofisk… Han skriver: ”Hvordan kan spejle være ægte, hvis vores øjne ikke er ægte?” Vi forstår det ikke helt. Det gjorde han vist heller ikke selv, for han slettede det igen.
Der var åbenbart et lille skænderi mellem Justin Bieber og hans pladeselskab Def Jam, og det fik Justin til at tweete: ”Jeg ville ønske, at Def Jam ville arbejde hårdere på mit projekt, pladeselskaber er skumle.” Han slettede det igen senere.
Da Liam Payne fik taget et billede, hvor han stod på en kant et højt sted, blev mange meget bekymrede og bange, og det fik ham til at undskylde over for sine fans og opfordre til ikke at gøre det samme.
Der kom mange underlige og lidt tarvelige tweets fra Amanda Bynes i en periode, men så viste det sig, at hun var psykisk syg og led af skizofreni, og hun blev indlagt. Nu er de onde tweets stoppet, men hun er nok ærgerlig over, at internettet husker alt. Der står: ”Zac Efron har et grimt ansigt”.
Skuespilleren fra ”Two And A Half Men”, der blev fyret på grund af sin dårlige opførsel, skrev sit telefonnummer til sine følgere, og siden måtte han skifte det for at slippe for utallige opkald. Ups!
Det var godt nok ikke Katy selv, der delte dette billede på twitter, men hendes mand der postede det fra hendes profil. Hun slettede det med det samme, og hun fortryder nok, at hun ikke var logget af!
”Billy Ray Cyrus, siden du ikke vil svare på mine beskeder, giver jeg dig en time til at fortælle sandheden, og ellers fortæller jeg den for dig”, skrev Miley til sin far, da de to var i et offentligt skænderi over Mileys opførsel, og truede tilsyneladende med at afsløre, hvad historien om hendes mor og fars skilsmisse er. Av!
Hi hi, det er noget liiiidt andet, du snakker om der Niall. Husk at tjekke, om stavekontrollen driver gæk med dig en anden gang!
”Nogle personer vil kaste en ven under en bus, hvis det vil få dem selv til at se bedre ud”, skrev Victoria Justice rettet mod Ariana Grande, fordi hun havde hentydet til, at serien ”Victorious” stoppede på grund af Victoria.
Da teenageren Kevin Kristopik hackede Justins vens, Ryan Butlers, telefon, for at få fat i Justins nummer og skrev til ham, ville Justin have hævn. Og det tog han ved at dele hackerens nummer på twitter som om, det var hans eget. Han fik eftersigende over 50.000 opkald og 26.000 SMS’er - også selvom, at Justin slettede tweetet efter ganske kort tid. Wow! Justin fik sit hævn, men mon ikke Kevin fortryder at hacke sig ind nu?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste