Film & serier

Total Drama World Tour går amok

Af Redaktionen i samarbejde med Cartoon Network 21. september 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Reality-deltagerne fra det skøre show Total Drama kan finde på, hvad som helst. Her i september kan du følge dem hver torsdag fra kl. 17.30 på Cartoon

Reality-deltagerne fra det skøre show Total Drama kan finde på, hvad som helst. Her i september kan du følge dem hver torsdag fra kl. 17.30 på Cartoon Network.

I denne weekend gik de seje stjerner fra Total Drama World Tour undercover og mødte en masse danske piger og drenge. Sammen med deres skøre venner PowerPuff-pigerne og Scooby Doo, var de med til at vælte storcentre over hele Danmark med masser crazy ting, hemmelige lykkekort og skjult kamera.

Se alle de crazy undercover-film her!

Se med og vind en PS3
Total Drama er tilbage. Denne gang flyver værten Chris og Kokken deltagerne rundt om i verden i et ramponeret fly for at konkurrere om én million.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Efter at have fjollet rundt på Nilen bliver flokken nu sendt videre rundt i verden på nye eventyr, lige fra et halsbrækkende møde med en panda i Japan til kapløb på isflager i det frosne nord.

Værten Chris udfordrer ikke kun de animerede reality-deltagere. Efter hvert afsnit kan du være med i konkurrencen PlayStation3, Sing Star og andre fede præmier.

Se med hver torsdag fra kl. 17.30 og klik ind på www.cartoonnetwork.dk - det bliver Total Drama overload....

MestLæste