Kendte

Tidslinje - Rihanna og Chris Browns op- og nedture

Af Marie Søndergaard 27. marts 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der har været rigtig meget drama i Chris Brown og Rihannas forhold. Få et overblik over parrets op- og nedture her.

Først benægter det unge par at være kærester, så bliver de det alligevel, men forholdet ender efter Chris Brown overfalder Rihanna i sin bil. Så er de sammen igen, så er de ikke, og nu skal de måske giftes… forvirrende?

Klik dig gennem galleriet for et overblik over Chris og Rihannas forhold!

Læs også: Tidslinje - Justin Bieber og Selena Gomez

RihannaogChrisBrownsop-ognedture

Rihanna og Chris Brown mødte allerede hinanden som helt unge, da Rihanna introducerede Chris Brown til Vibe Awards. Her blev de første billeder af dem sammen taget.
Rihanna er inviteret til Chris Browns 18års fødselsdag, hvor de hygger sig og har det sjovt sammen.
Rihanna fortæller MTV, at hun altså bare er rigtig gode venner med Chris Brown, og at deres forhold er ligesom søskende.
Chris Brown indrømmer, at deres forhold udvikler sig, og at de hele tiden bliver tættere og tættere. Senere på året offentliggør de, at de er et par.
Rihanna og Chris Brown aflyser deres fælles Grammy-optræden med begrundelsen, at de har været i en trafikulykke. Det viser sig senere, at Chris Brown har slået Rihanna i bilen på vej til Grammy-festen. Chris Brown bliver idømt samfundstjeneste og et tilhold mod Rihanna.
Chris Brown og Rihanna begynder at følge hinanden på Twitter, og der går rygter om, at parrets ses i hemmelighed. Senere på året bliver Chris Beown sur og forlader et interview efter at blive spurgt om Rihanna.
Rihanna bliver interviewet af Oprah og fortæller, hvor hårdt det var at miste Chris Brown, og at de altid vil elske hinanden.
Parret begynder at ses offentligt igen og bliver set på flere romantiske dates, efter Chris Brown har droppet sin modelkæreste Karrueche Tran. Rihanna siger senere, at de ikke er sammen mere.
Rihanna poster et billede på Twitter af Chris Brown. De er sammen igen!
Rihanna ser ud til at have tilgivet, at Chris Brown slog hende tilbage i 2009. Nu går der rygter om, at parret skal giftes.
Chris Brown siger, at de ikke er et par mere: "Hun gør sin ting, og hun er 'on the road'. Der vil altid være kærlighed mellem os."

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.