Kendte

Theo James: Dit nye crush

Af Luise Gregersen 16. april 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Theo James fra ”Divergent” er bare SÅ nice! Vil du gerne vide mere om Theo James? Så læs med her!

Theo James, Theo James, Theo James … Her på redaktionen taler vi nærmest ikke om andet end lækre Theo James, der spiller Four i den nye film "Divergent". Har du også et lille celeb-crush på Theo James? Så har vi nemlig samlet lækre billeder og seje facts om ham lige her!

Tag også testen: Hvilken faktion fra "Divergent" passer du ind i?

Facts om Theo James


Theo James - Alder

Theo James er født den 16. december 1984, så han er 29 år gammel. I "Divergent"-bogen skal Four forestille at være 19 år gammel, og altså kun tre år ældre end Tris på 16 år, men i filmen skal Theo James forestille at være noget ældre.

Theo James - Opvækst

Theo James' fulde navn er Theodore Peter James Kenneth Taptiklis. Han har sit specielle efternavn fra sin farfar, der er græker. Theo James er født i Oxford i England. Han voksede op som den yngste af fem søskende. Han har to storebrødre og to storesøstre. Theo James' far er halvt græsk og halvt newzealandsk, og hans mor er skotsk.

Læs også: "Divergent" - Det skal du glæde dig til

Theo James - Talenter

Theo James har vildt mange talenter! Udover at Theo James er en dygtig skuespiller, så kan han faktisk også synge og har været forsanger i et band, der hed Shere Khan. Han kan også danse både stepdans, jazz og ballet!

Theo James - Uddannelse

Theo James har læst filosofi på University of Nottingham. Da hans daværende kæreste skulle til audition på skuespillerskolen, tog Theo James med for sjov. Og han kom faktisk ind! Uheldigvis blev hans kæreste afvist…

Læs også: 5 film du skal se i biografen i år

Theo James - Jobs

Theo James har haft ret mange forskellige jobs, før han blev skuespiller. Han har tidligere både arbejdet som bartender og bodyguard! Theo James har faktisk også haft et ret klamt job for sundhedsstyrelsen i England. Han skulle nemlig gøre rent, når der
blev fundet et lig. Det er vist meget godt, at Theo James er blevet skuespiller…

Theo James - Skuespillerkarriere

Hvis du gerne vil se mere til Theo James, så har han været med i et par tv-serier, blandt andet "Downton Abbey" og "Bedlam". Du kan også se ham som dørmand i komedien "Scoreturen", og senere på året kan du se ham i thrilleren "London Fields". Og så er der jo stadig hele tre "Divergent"-film mere at glæde sig til - den sidste bog bliver nemlig delt i to film!

Se flere billeder af lækre Theo James i galleriet!

TheoJames:Ditnyecrush

MegetMere