Kendte

Stjernernes søde kærligheds-citater

Af Daniella Kjær 15. oktober 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har samlet nogle af stjernernes søde kærlighedscitater – læs dem her!

Suk, vi er mange, der drømmer om at score en Hollywood-stjerne! Men hvad tænker de egentlig om kærlighed? Vi har samlet nogle af stjernernes bedste kærlighedscitater herunder:

Zayn Malik: - Et kæresteforhold er ligesom et venskab, bare på et andet niveau. Man kan dele ting, som man ikke kan dele med andre og være 100 procent ærlig. Når jeg har en kæreste, kan jeg godt lide at kramme en del. Jeg er en kramme-fyr!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 10 søde kærlighedscitater

Selena Gomez: - Kærlighed er smukt. Det er hårdt, men også skønt! Du skal nyde den og være sikker på, din partner gør dig til et bedre menneske. Mit kærlighedsråd er: Hav det sjovt, og vær forberedt på alting.

Robert Pattinson: - Når man er forelsket i en person, skal man støtte hinanden. Man skal lade den person være sig selv og leve sit eget liv. Du skal jo også kunne gøre det, som du vil!

Tag testen: Kan du dine Paradise Hotel-citater?

Lea Michele: - Min kæreste, Cory, får mig til at føle, at jeg kan klare alt, fordi han er en slags sikkerhedsnet, der griber mig, hvis jeg falder. Jeg føler mig som verdens lykkeligste pige.

Justin Bieber: - Det handler bare om at være ærlige over for hinanden. For hvis man ikke er ærlige, så er det bare ikke et godt forhold. Tålmodighed er også vigtigt, for piger kan godt være lidt vanskelige. Piger vil gerne have, at man lytter til dem eller gør noget specielt for dem - mere end bare at købe en gave.

Tag testen: Kan du dine Barney Stinson-citater

Harry Styles: - Jeg kan godt lide, når pigen tager initiativ. Jeg er ikke selv så god til at tage første skridt. Folk synes måske, at en pige virker desperat, hvis hun inviterer en dreng ud. Men det passer bare IKKE! Jeg ville elske, hvis en pige inviterede mig ud!

Hvad er det sødeste en fyr har sagt til jer?

MestLæste