Kendte

Stjernernes søde kæreste-tweets

Af Luise Gregersen 13. juni 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Aww, stjernerne er altså über-cute, når de tweeter med deres kærester! Se deres sødeste tweets her.

Når stjernerne erklærer deres kærlighed på twitter, er der flere millioner, der følger med. Men det afholder dem altså ikke fra at skrive nogle vildt søde ting til hinanden.

Læs også: Stjernernes romantiske selfies

Trænger du til et lille skud love? Så læs med i galleriet, hvor vi har samlet stjernernes allersødeste tweets til deres kærester. Vi vil vædde med, at de får dig til at smile <3

Stjernernessødekæreste-tweets

Deres forhold har været alt andet end udramatisk, men nu ser det endelig ud til, at der er kommet lidt ro på igen. I hvert fald hvis man skal tro det her vildt søde tweet fra Jai til Ariana. Vi forstår heller ikke, hvordan hun kan danse i sine tårnhøje hæle, hihi! Klik videre, og se Arianas vildt søde tweet til Jai.
Nurh, det er altså et vildt sødt tweet! Mon ikke, det søde citat er tiltænkt Jai?
Disney-stjernen Debby Ryan sendte det her søde tweet til Josh Dun, da de havde 10-måneders dag. Vi synes det er supercute, også selv om hun synes, at månedsdage er åndssvage!
Selv om parret ikke officielt er sammen mere, så skrev Ian alligevel det her søde tweet til Nina på hendes fødselsdag i januar.
Liam Paynes kæreste Sophia Smith instagrammede det her søde billed af parret sammen med en tekst, der en gang for alle afliver alle rygter om, at hun kun er sammen med Liam for hans berømmelse. Vi synes, de er et sødt par <3
Nurh, hvor er Louis og Eleanor cute! Louis savner Eleanor OG har givet hende kiks. Totalt god kæreste!
Bella Thorne og Tristan Klier er virkelig et smukt par! Men Tristan ringer vist lige lovlig meget til Bella, ifølge det her tweet, hihi.
Vi elsker Demis Facetime-tweets, og det her med hendes kæreste Wilmer er bare ekstra-sødt!
Zerrie er helt sikkert et af vores yndlingspar! Det her søde billede er fra parrets Valentines Dag.

MestLæste