Kendte

Stjernernes søde julehistorier

Af Luise Gregersen 22. december 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Jubii, nu er det snart jul, og derfor har vi samlet vores yndlingsstjerners sødeste juleminder og traditioner. Se dem her!

Vi har alle et særligt juleminde, der står vores hjerter nært, og det gælder også stjernerne!

Læs også: Det ønsker stjernerne sig til jul

Se her, hvilke minder og traditioner dine yndlingsstjerner forbinder med julen.

Stjernernessødejulehistorier

Mileys juletradition er ret inspirerende. Hun prøver nemlig at lægge sin mobil og computer fra sig, så hun kan koncentrere sig om at hygge sig med sin familie.
Niall fejrer alltid jul hjemme i Irland, hvor familien ser TV hele dagen og tager på pub. Senere spiser Niall gerne så meget julemad, at han får det dårligt af det!
Det bedste, Selena ved, er at bruge julen i Texas på sofaen sammen med sin familie og masser af lækker mad.
Demi fejrer jul ved at spise masser af lækker mad med hele sin familie. Hun elsker især at se sine bedsteforældre i julen, fordi hun så sjældent er sammen med dem.
Ashley har en vildt sød juletradition. Hendes bedstemor arrangerer hvert år en skattejagt for hele familien, som leder dem rundt i hele huset, indtil de når til værelset, hvor alle gaverne er gemt.
Lea fejrer altid jul i sin hjemby, New York. Juleaften går hun en tur med sin familie i Central Park, hvor der er levende musik og fyrværkeri. Det lyder SÅ hyggeligt!
Justins mor har altid været helt ærlig omkring, at julemanden altså ikke findes! Men når Justins venner talte om julemanden, lod han selv som om, han troede på ham, fordi han ikke ville ødelægge deres fantasi. Sødt!
I USA åbner de fleste gaver julemorgen den 25. december, men ikke i Arianas familie! De åbner nemlig deres gaver ved midnat den 24. december.
Austin tager altid hjem til Texas for at fejre jul, og så plejer han at spise burgere fra sin yndlingsrestaurant. Mums!
Taylors bedste julegave fik hun, da hun var otte år gammel. Det var en guitar, og selv om hun først lærte at spille på den, da hun var 12, gik hun helt amok, da hun fik den.
Hvert år holder Kardashian-familien en vild julefest for alle deres venner! Det er som regel en ret glamourøs affære, der varer hele natten.
Hver jul køber Lucys mor matchende pyjamasdragter til hele familien, og så tager de et fjollet familiefoto i dem. Sødt!
Laura og hendes familie elsker mad, så i julen bager hun småkager, mens hendes mor laver fudge. Senere på aftenen ser de ”Love Actually”.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste