Kendte

Stjernernes skøre røde løber-øjeblikke

Af Oliver Kokholm Ungermann 4. april 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er altid nogle stjerner, der ender med at tage opmærksomheden på den røde løber - enten frivilligt eller ufrivilligt. Se de skøre øjeblikke her!

Det er altid spændende at følge stjernerne på den røde løber. Enten for at se deres fantastiske outfits, eller fordi der næsten altid sker noget overraskende og sjovt.

Læs også: Video. Jennifer Lawrence falder på den røde løber

Nogle stjerner kan godt lide at fjolle lidt selv, mens andre helt ufrivilligt får alt opmærksomheden, fordi de kommer til at gøre noget sjovt. Heldigvis kan de selv fnise af det bagefter, selvom det er pinligt at være ude for.

Se stjernenes skøre episoder på den røde løber i galleriet herunder.

Hvad er det pinligste, du har prøvet til en fest?

Læs også: Stjerner der gemmer sig

Skøreøjeblikkedenrødeløber

Frøen blev ikke til en prins, men man kan ikke sige, at Lady Gaga ikke forsøgte! Hihi.
Hotte Justin tog en slange med på den røde løber, og det fik alles øjne rettet endnu mere mod den charmerende sanger.
Der blev taget masser af billeder af Nicki Minaj, da hun mødte op i dette outfit.
Det, der bare ikke måtte ske, skete til Oscar 2014 for Jennifer Lawrence: Hun faldt. Heldigvis var hun hurtigt oppe igen og kunne smile af situationen bagefter. Godt, der ikke skete hende noget!
Rihanna mødte op i dette outfit i Tokyo til premiere på filmen "Battleship". Vi synes, det er cool og modigt af hende, men mange synes også, det er et lidt skørt valg.
Søde Zac kom ud for en ret pinlig episode, da han ved et uheld tabte et kondom ud af lommen på den røde løber. Synd for Zac, men det er altså lidt sjovt, og det synes han også selv bagefter.
Mileys look til MTV Music Awards fik alle til at slå øjnene op. Hendes små rottehaler og tungen ud af munden, var nemlig ikke noget, hendes fans var vant til at se! Hihi.
Jared Leto lavede et såkaldt "photobomb" på den røde løber undet et interview til Oscar 2014.
Lady Gaga får æren at være på listen to gange. Hun er kendt for sine vilde outfits, og her til Brit Awards stjal hun alt opmærksomheden.
Billedet er gået verden rundt, efter Jennifer Lawrence forsøgte at "photobombe" Taylor Swift på den røde løber. Jennifer troede ikke, at kameraet kunne se hende, og hun tænkte nok derfor ikke over, hvordan hun så ud i hovedet. Det er altså lidt sjovt!
Shia fik meget opmærksomhed for sit stunt på den røde løber, da han iførte sig denne pose med teksten: "Jeg er ikke kendt mere".

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste