Kendte

Stjernernes creepy fanoplevelser

Af Oliver Kokholm Ungermann 1. oktober 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er dedikerede fans, og så er der de mere creepy typer – og dem har stjernerne haft nogle ret crazy oplevelser med. Læs om dem her!

De passionerede fans er en del af det at være verdensberømt, men af og til går det dog lidt over stregen. Der er nemlig en helt klar forskel på at fangirle , og så tage skridtet videre og blive stalker-agtig.

Læs også: De mest magtfulde stjerner unde 21 år

Vi har samlet stjernernes mest creepy fanoplevelser herunder.

Stjernernescreepyfanoplevelser

Over 18.000 tweets sendte en mand til Ashley, der alle handlede om, hvordan de to hørte sammen, og hvor meget han elskede hende. Senere mødte han op ved hendes hjem – creepy!
Et af Taylors huse ligger lige ud til en strand, så da en fan ville møde hende, svømmede han rundt om indhegningen for at komme derind. Han nåede dog ikke i land, da politiet spottede ham i vandet og anholdte ham.
En fan ville gøre alt for at ligne Jessie J, så da hun havde brækket sit ben, brækkede hendes fan sit eget og sendte et billede af det til Jessie. Wow!
Sangerindens stalker Bassey Essien var overbevist om, at Beyonce var blevet dræbt, og der nu rendte en fupmager rundt som Beyonce, så han skrev trusselsbreve til hende.
Der er mange, der gerne vil have fat i noget, Justin har rørt ved, og det resulterede i, at et forældrepar købet en vandflaske, Justin havde drukket af, for over 3000 kroner til deres barn.
Demi inviterede nogle fans op på scenen under en koncert, men det gav bagslag. De stormede ind og begyndte at kramme hende, og så måtte sikkerhedsfolkene fjerne dem igen.
Da Robert Pattinson var aktuel i ”Twillight”, blev han ofte jagtet, og han sagde flere gange, at han var decideret bange for sine fans. En enkelt gang resulterede det i, at han måtte flygte ind igennem en restaurant og ud på gaden, hvor han næsten blev kørt ned af en taxa.
En kvinde ville vise Kanye, hvor meget hun elskede ham, og derfor ændrede hun sit navn til Fru Kanye Resa West. Hun har også ”Kanye” skrevet på armen.
En 39-årig mand fik 15 tatoveringer, der alle var dedikeret til Miley Cyrus – blandt andet en , der skal forestille Mileys ansigt.
Da Rihanna gik ned til sine fans under en koncert for at give dem hånden, greb en fan fat i hende. Rihanna reagerede ved at slå sin fan med mikrofonen, så hun kunne komme fri.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.