Kendte

Stjernernes akavede øjeblikke

Af Luise Gregersen 21. maj 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er heldigvis ikke kun os normale mennesker, der er lidt akavede engang imellem. Vi har samlet ti klip, der beviser, at stjernerne er lige så akavede som os!

Vi har alle prøvet at sige noget dumt, før vi får tænkt os ordentligt om eller at snuble over vores egne klodsede ben. Heldigvis er vi ikke alene!

Læs også: Stjernernes grimme grimasser

Selv de største stjerner opfører sig nemlig også lidt akavet engang imellem. Se bare her!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ariana Grande
Under et interview på den røde løber kunne Ariana pludselig ikke huske navnet på sin EP. Hun bad derfor om at starte interviewet forfra. Desværre vidste Ariana ikke, at interviewet var live. Ups!

Kendall Jenner
Til weekendens Billboard Music Awards skulle Kendall Jenner præsentere bandet 5 Seconds of Summer, men hun var meget tæt på at sige One Direction i stedet. Ret akavet!

Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence er kendt for at være lidt akavet - på en vildt kær måde! Toppen af Jennifers akavede øjeblikke må dog helt sikkert være, da hun snublede på vej op til scenen efter at have vundet en Oscar.

Læs også: Stjernernes sommersjov

Vanessa Hudgens og Josh Hutcherson
Under et interview til australsk morgen-tv spurgte værten Josh og Vanessa, hvor længe de to havde været kærester. Desværre havde parret slået op, så hele situationen blev ret akavet. Se det pinlige svar omkring tre minutter og tyve sekunder inde i klippet.

Demi Lovato
Av, av, av! Se det akavede øjeblik, hvor Demi Lovato slår sig selv i hovedet med en mikrofon under sin koncert cirka 45 sekunder inde i klippet her!

Kristen Stewart
Det er ingen hemmelighed, at Kristen Stewart er lidt akavet, men intet slår hendes takketale til MTV Movie Awards, hvor hun rundede talen af ved at tabe sin pris. Se klippet her.


Zac Efron
Til premieren på tegnefilmen "Lorax - Skovens beskytter" tabte Zac Efron et kondom på den røde løber! Zac tog det heldigvis meget pænt, men det var stadig ret akavet.

Taylor Swift
Det akavede øjeblik, hvor Taylor Swift troede, at hun havde vundet en Grammy!

Herunder har vi samlet de billeder, som stjernerne helst ville have, du ikke så.

Billederne,stjernerneikkevilhave,duskalse

Cute numse, Cody! Men måske var du lige hurtig nok til at dele den med hele verden?
Okay, vi forstår faktisk SLET ikke, at Austin slettede det her billede. Han er jo vildt hot!
Selv med en mærkelig grimasse er Ariana stadig en af de smukkeste piger, vi har set. Men det er hun åbenbart ikke enig i, for hun slettede nemlig hurtigt sit sjove selfie igen.
Ashley Benson fik ret meget kritik for at have delt det her billede med teksten: - Jeg laver min bedste Amanda Bynes-imitation. Noget tyder på, at Ashley godt selv kunne se, at det ikke var helt sødt gjort. I hvert fald slettede hun billedet igen.
Harry Styles delte det her lidt uheldige billede med teksten: - Har haft et uheld. Vi håber lidt, at det bare var for sjov. Uanset hvad forsvandt billedet hurtigt igen.
Selena delte det her billede af sig selv og Justin Bieber, der fletter ben, før de slog op den første gang. Vi synes, at det er et ret sødt billede, men desværre var Selena ikke enig, så hun slettede det igen.
Kendall fortrød hurtigt sit selfie i sweatshirten, der gør grin med de, der har kritiseret hende for sine spinkle former. Vi synes ellers, at det var ret cool gjort af hende!
På en ferie i Japan delte Justin det her billede foran et monument med teksten: - Tak for alle jeres velsignelser. Problemet var bare, at monumentet var til minde om landets tidligere militærledere, der dræbte en masse mennesker under anden verdenskrig! Justin undskyldte selvfølgelig mange gange og skyndte sig at slette billedet igen.

MestLæste