Vi har alle prøvet at sige noget dumt, før vi får tænkt os ordentligt om eller at snuble over vores egne klodsede ben. Heldigvis er vi ikke alene!

Læs også: Stjernernes grimme grimasser

Selv de største stjerner opfører sig nemlig også lidt akavet engang imellem. Se bare her!

Ariana Grande
Under et interview på den røde løber kunne Ariana pludselig ikke huske navnet på sin EP. Hun bad derfor om at starte interviewet forfra. Desværre vidste Ariana ikke, at interviewet var live. Ups!

Kendall Jenner
Til weekendens Billboard Music Awards skulle Kendall Jenner præsentere bandet 5 Seconds of Summer, men hun var meget tæt på at sige One Direction i stedet. Ret akavet!

Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence er kendt for at være lidt akavet - på en vildt kær måde! Toppen af Jennifers akavede øjeblikke må dog helt sikkert være, da hun snublede på vej op til scenen efter at have vundet en Oscar.

Læs også: Stjernernes sommersjov

Vanessa Hudgens og Josh Hutcherson
Under et interview til australsk morgen-tv spurgte værten Josh og Vanessa, hvor længe de to havde været kærester. Desværre havde parret slået op, så hele situationen blev ret akavet. Se det pinlige svar omkring tre minutter og tyve sekunder inde i klippet.

Demi Lovato
Av, av, av! Se det akavede øjeblik, hvor Demi Lovato slår sig selv i hovedet med en mikrofon under sin koncert cirka 45 sekunder inde i klippet her!

Kristen Stewart
Det er ingen hemmelighed, at Kristen Stewart er lidt akavet, men intet slår hendes takketale til MTV Movie Awards, hvor hun rundede talen af ved at tabe sin pris. Se klippet her.


Zac Efron
Til premieren på tegnefilmen "Lorax - Skovens beskytter" tabte Zac Efron et kondom på den røde løber! Zac tog det heldigvis meget pænt, men det var stadig ret akavet.

Taylor Swift
Det akavede øjeblik, hvor Taylor Swift troede, at hun havde vundet en Grammy!

Herunder har vi samlet de billeder, som stjernerne helst ville have, du ikke så.

Billederne, stjernerne ikke vil have, du skal se