Kendte

Stjernerne: Sådan håndterer du mobning

Af Oliver Kokholm Ungermann 3. juni 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du er ikke alene! Dine yndlingsidoler står bag dig, og du kan få deres bedste tips til at håndtere mobning lige her.

Superstjerne eller ej, så er mobning desværre noget, alt for mange går igennem. Og når man står midt i det, føler man sig oftest helt fortabt og ensom.

Læs også: Mobning i skolen: Sådan tackler du det

Har du det sådan, er du langt fra unormal. Vi forstår dig - og alle andre, der har været vidne til mobning eller har oplevet det selv, ved, hvad du går igennem, og hvor svært det er at tackle.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Heldigvis er der hjælp at hente! Ikke bare fra en veninde, din skole eller dine forældre – også fra dine idoler. Mange af dem har nemlig også taget kampen, og de giver deres bedste råd herunder.

Stjernerne:Sådanhåndtererdumobning

- Jeg bruger meget tid på at tale om anti-mobning. Jeg tror, det er vigtigt at tale med en ven om det, eller en anden du kan stole på. Du må aldrig føle dig alene!
All Over
- Jeg blev mobbet virkelig meget, og det gjorde mig så ked af det hele tiden. Jeg hadede mit liv. Jeg boede på en af de øverste etager i en bygning i New York, og jeg overvejede bogstaveligt talt at hoppe ud. Det er så hårdt, at man bliver nødt til at gå i skole her eneste dag og møde de folk, der er onde mod dig. Jeg tacklede det ved at søge andre venner i en anden gruppe, så jeg havde en smule opbakning. Og så brugte jeg alt min energi på det, jeg elsker – skuespil, dans og sang, så jeg følte, der var et formål med dagen.
All Over
- Jeg prøver ikke at tage de negative kommentarer ind. Det skal gå lige igennem mig, for det er bare nogle andres mening, og uanset hvad andre synes om dig, om det er godt eller dårligt, betyder det kun noget, hvordan du har det med dig selv.
All Over
- Jeg blev mobbet af et par stykker, der var ældre end mig, så jeg tog faktisk på en camp, hvor jeg lærte boksning. Min ven Martin var også bokser, så han lærte mig at udvise selvtillid.
All Over
- Hvis jeg ser noget virkelig ubehageligt på eksempelvis Twitter, sørger jeg altid for at blokere personen.
All Over
- Heldigvis lyttede jeg til min mor, der lærte mig, at det er sejt at være anderledes. Sådan kom jeg igennem det.
All Over
- Jeg var typen, der sad på forreste række og rakte hånden op først, og det blev jeg ofte drillet med. Men jeg fandt ud af, at hvis man har hele sit hjerte med og går efter det, man tror på, uanset hvad andre tænker om det, kan og vil der ske fantastiske ting.
All Over
- Jeg var den lille brunette blandt alle de høje blondiner. Men man får kun én krop, så man kan lige så godt elske den. Det er ikke enden på verden, og om et år vil det ikke betyde noget for dig mere.
All Over

MestLæste